Peste 100 de persoane au venit la funeraliile lui Nicu Constantin

Ultima actualizare:

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului a ajuns la casa părintească din Eforie Sud sâmbătă, în jurul orei 11.45, fiind întâmpinat de familie, rude, prieteni şi localnici care au dorit astfel să-i aducă un ultim omagiu lui Nicu Constantin.

La funeralii participă şi actorul Jean Constantin, care a spus că are multe amintiri frumoase cu Nicu, din turneele făcute împreună pe litoral.

La ora transmiterii acestei ştiri, cortegiul funerar se îndreaptă spre biserica din Eforie Sud, unde va fi oficiată o slujbă religioasă, iar apoi va avea loc înmormântarea.

Nicu Constantin a murit, marţi, în urma unui stop cardiorespirator, după ce a fost internat timp de peste patru luni la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă din Capitală, pentru suferinţe pulmonare severe.

El a participat la peste 600 de emisiuni radio şi peste 300 de emisiuni de televiziune. A scris şi scenarii pentru radio şi televiziune şi a colaborat cu mai multe publicaţii. De asemenea, şi-a povestit experienţa de viaţă în cartea autobiografică "Ochelarii miraculoşi" (2000).

A fost distins cu Ordinul Cultural, clasa I, medalii şi decoraţii pentru activitatea sa artistică, titlul de Societar la Teatrul Naţional de Operetă şi titlul de "Cetăţean de Onoare" al oraşului Eforie, în anul 2001.

Nicu Constantin a primit premiul special pentru teatru de revistă la Gala UNITER din 2005, dar şi premiul UNITER pentru întreaga activitate, în 2006. A fost căsătorit cu Măndiţa Constantin, una dintre cele mai cunoscute voci ale Teatrului de Operetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net