«Peştele» lui Moni: Te paralizez cu 20 de pumni în cap

simeon stalpnicul png

Trimis în judecată în mai multe dosare, cel mai de temut interlop băcăuan, Ovidiu Hasan, racola minore şi le băga la produs după ce le bătea şi le batjocorea. Una dintre victimele sale a fost şi Monica Columbeanu. "Am dus curvele la pădure sus. Am zis că le omor. M-am pişat pe ele. Le bagi pe treabă, cu japca", spune Hasan într-o convorbire telefonică.

Ovidiu Hasan, unul dintre capii lumii interlope băcăuane, a ajuns din nou în faţa instanţei într-un dosar de proxenetism. Interlopul a fost încarcerat din nou săptămâna trecută, sub acuzaţiile de tâlhărie şi şantaj.

Pe aceeaşi temă:

Interlopul care a sechestrat-o pe Moni, arestat

În urmă cu exact doi ani, Hasan a fost reţinut de procurorii de la DIICOT pentru trafic de persoane şi constituirea unui grup organizat.

În locuinţele interlopului şi ale "locotenenţilor" săi, procurorii au găsit mai multe casete pe care au fost filmate minore ce se prostituau, precum şi numere de telefon şi adrese ale membrilor reţelei şi ale unor fete care au intrat pe mâinile proxeneţilor.

Ascultă aici replici «tari» ale Monicăi Columbeanu

Procesul în care este acuzat de trafic de minore a fost amânat şi se va judeca anul viitor. Mai multe copile ajunse pe mâna interlopului au colaborat iniţial cu anchetatorii, dar, ameninţate de mafioţi, ele şi-au schimbat declaraţiile în faţa instanţei.

"Am fost racolată în ianuarie 2006. Aveam 16 ani. La început, Ovidiu Hasan mi-a cerut să dansez la bară, fără să-mi încheie contract de muncă. Mi-a promis 100.000 lei pe seară. După două luni mi-a cerut să mă prostituez", spune Daniela M.

O altă "colegă" a sa, Carmen S., a povestit procurorilor cum a ajuns să presteze pentru Hasan.

"Mi s-a promis un loc de muncă la un bar. A doua zi a venit Ovidiu Hasan care a spus că el este patronul şi că voi lucra pentru el. Mi s-a cerut să-mi vopsesc părul şi să mă îmbrac frumos. Apoi am fost obligată să mă prostituez", a declarat fata.

Interlopul a procedat în acelaşi mod şi cu Monica Gabor, actuala doamnă Columbeanu fiind sechestrată de proxenetul care i-a fost şi iubit o perioadă de timp.

Conform unor declaraţii aflate la dosar şi susţinute de un apropiat al Monicăi, "Scorpia de la Izvorani" a fost învăţată să facă bani prestând la bară.

În 2003, în timp ce era disputată de alţi doi lideri ai clanurilor ţigăneşti, Moni s-a refugiat în braţele temutului Ovidiu Hasan, patron pe atunci al unui night-club.

În momentul în care a vrut să iasă din "combinaţie", Moni a fost răpită, sechestrată şi silită de iubit să presteze la bară. Ulterior trebuia să se prostitueze în Bacău şi apoi în Spania.

Monica a reuşit să scape din ghearele lui Hasan înainte să împlinească 18 ani. Ea a depus o declaraţie la Poliţie şi a reuşit să fugă acasă.

Irinel a scos-o din sărăcie

Moni e acum respectabila doamnă Columbeanu. Miliardarul Irinel a scos-o din sărăcie şi a mutat-o din blocul de la Bacău într-o superbă vilă, la Izvorani.

Cei doi au împreună o fetiţă, pe Irina. Moni nu mai are nici o problemă financiară, mai ales că soţul ei are o avere estimată de 10-12 milioane de euro.

Aici locuia Moni, în Bacău

simeon stalpnicul png

Şi ele au fost sechestrate

Alte două vedete au mai fost răpite de foştii iubiţi, Adriana Bahmuţeanu şi Roxana Ungureanu. Soţia lui Silviu Prigoană a fost ţinută captivă o zi întreagă de fostul soţ, un coleg de serviciu.

Tânărul era destul de violent, iar după pronunţarea divorţului a încercat să o recucerească pe Bahmuţeanu şi a sechestrat-o în casă.

Adriana Bahmuţeanu

simeon stalpnicul png

Adriana a fost lăsată să plece după câteva zeci de ore de "captivitate". Înainte să împlinească 18 ani, câştigătoarea titlului de Miss Playboy, Roxana Ungureanu, a fost răpită de fostul iubit de trei ori.

Frumoasa timişoreancă a fost luată din casă, "săltată" de la o terasă din Complexul Studenţesc şi apoi de pe un ştrand.

Părinţii Roxanei Ungureanu au depus plângere la poliţie pentru sechestrare, dar au renunţat la dosar după rugăminţile iubitului gelos.

Roxana Ungureanu

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Moni, te temi să n-ajungi iar la sapă de lemn?

Şoferul Voicu: «Moni mi-a oferit salariu dublu ca să mă întorc!»

Botezatu face dezvăluiri: «Monica a fost îndrăgostită de Voicu»

Moni Columbeanu, scoasă de Neghină de pe podium!

Monica: «De astăzi mă comport ca o jigodie!»

Moni l-a făcut "retardat" pe partenerul ei de la "Dansez pentru tine"Moni 20.000 € la «Dansez», Ramona 6.000 € în junglă!

Moni, lăsată baltă şi de ultimul şofer!

Moni Columbeanu, goală pentru 25.000 de euro

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia