Petre Grigoraş: "Nu suntem Stuttgart, dar sperăm să nu pierdem cu Unirea!"


    Petre Grigoraş nu îşi explică evoluţiile slabe ale jucătorilor săi
Petre Grigoraş nu îşi explică evoluţiile slabe ale jucătorilor săi

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat joi, pentru NewsIn, că speră ca formaţia sa să plece neînvinsă de pe terenul campioanei Unirea Urziceni, chiar dacă gazdele pornesc ca favorite certe în partida din ultima etapă a turului.

"Respect foarte mult echipa din Urziceni, pentru că este foarte valoroasă, determinată şi extrem de greu de învins. Pornim cu şansa a doua în acest meci, dar fotbalul are multe necunoscute, iar eu sper să fim noi una dintre ele. Nu suntem Stuttgart, dar sper să facem un meci bun la Urziceni şi să plecăm neînvinşi de pe terenul campioanei", a declarat Petre Grigoraş, care nu crede că Unirea va fi afectată din punct de vedere psihic după eliminarea din Liga Campionilor.

"Nu cred că eşecul de la Stuttgart i-a dărâmat atât de tare pe ialomiţeni încât să se resimtă psihic în meciul cu noi. Sigur, au fost în faţa unei mari performanţe, dar chiar dacă au pierdut, cred că au timp să-şi revină. În campionat va fi cu totul alt meci", a spus Grigoraş, care regretă eliminarea Unirii din Liga Campionilor. "Din păcate, în doar 5 minute visul calificării s-a năruit. Păcat, eu chiar am crezut că Unirea va merge mai departe în Ligă. Ar fi fost o performanţă extraordinară, dar trebuie să fim realişti şi să spunem că ar fi fost o surpriză foarte mare", a comentat antrenorul Politehnicii.Petre Grigoraş nu va conta în partida cu Unirea Urziceni pe serviciile a patru jucători. Milea, Negru şi Pecnik lipsesc din motive medicale, în timp ce Bersnjak este sancţionat disciplinar.

Meciul Unirea Urziceni-Politehnica Iaşi, din etapa a 17-a a Ligii I, ultima a turului, se va juca luni, de la ora 20:30.

cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
marius buga pro tv foto facebook jpg
cub horoscop 1 gif
cub oana roman png
cladiri bucuresti jpeg
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg