Petrescu: "Nu ne-am făcut de râs"

"Ar fi fost extraordinar pentru fotbalul românesc să ajungem în optimile Ligii Campionilor, pentru că e o diferenţă uriaşă între adversari şi noi, începând de la stadioane. Dar, chiar şi aşa, rămânem cu satisfacţia că vom merge în primăvara europeană, am marcat opt goluri şi nu avem golaveraj negativ. Am făcut mai multe puncte decât formaţii ca Juventus sau Liverpool. Aş vrea să-i felicit pe băieţi pentru că au demonstrat că pot evolua la orice nivel. Consider că ieşim cu fruntea sus din competiţie, nu ne-am făcut de râs", a spus Petrescu.

Tehnicianul consideră că absenţele lui Maftei, Galamaz şi Ricardo au făcut ca Unirea să piardă jocul de la Stuttgart într-o manieră categorică. "Am primit trei goluri foarte uşor şi chiar dacă nu am vrut să vorbesc despre absenţe, cred că ele au contat foarte mult. S-a văzut că nu îi am pe Galamaz, Maftei şi Ricardo, iar asta s-a simţiat clar după 10 minute. În primul rând, a contat lipsa lui Maftei, doar cu el puteam juca în sistemul cu trei fundaşi centrali, iar singurul mod în care poţi evolua în faţa echipelor mari este acesta. Am fi avut o şansă mare dacă avem tot lotul valid. Am jucat cu o defensivă improvizată, fundaşii folosiţi nu au mai evoluat până acum în formula asta", a opinat fostul internaţional.

Dan Petrescu susţine că reuşita lui Trasch din minutul 8 a decis meciul, după ce, la faza anterioară, Bilaşco a ratat o mare şansă de a egalare: "Cel mai important gol a fost cel de 2-0, când noi am ratat egalarea cu câteva secunde înainte, iar din cornerul nostru a ieşit golul lor. Atunci s-a rupt jocul, a fost momentul psihologic al meciului. Totuşi, în repriza a doua am jucat mai bine, dar a trebuit să fac o şedinţă mai dură la pauză. Dacă în minutul 80 era 3-2, cred că germanii ar fi tremurat serios în ultimele minute".

Campioana României, Unirea Urziceni, a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, scor 3-1, de VfB Stuttgart, în etapa a 6-a din Grupa G, astfel că va juca în 16-imile Ligii Europa.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea