Petru Mircea, înrăit: «Îmi voi feri copilul de socri cu preţul suprem»

Ultima actualizare:

    Petru Mircea
Petru Mircea

Petru Mircea, soţul regretatei cântăreţe Mădălina Manole, nu se dă bătut în faţa părinţilor artistei, cu care este în conflict de multă vreme.

Într-un interviu acordat ziarului Ring, Petru Mircea a fost extrem de categoric în ceea ce priveşte copilul pe care l-a avut cu Mădălina Manole, dar şi relaţiile foarte tensionate cu socrii săi.

"Nimeni n-a fost interesat cum m-am descurcat eu până acum singur cu copilul, aşa că nimeni nu are ce să aibă cu subiectul ăsta. Sunt dator cuiva cu explicaţii de genul ăsta?! În ultimii doi ani am stat la telefoane cu jurnaliştii, să explic, să desfiinţez ce a zis socrul meu... Dar de ce?!Nu mai am energie, nu mai am răbdare!... Să înţeleagă lumea ce vrea! N-am altă soluţie decât ignoranţa, decât să-mi cresc copilul ferindu-l cât pot de tot ce am trăit eu din partea socrilor mei. Şi voi face asta cu preţul suprem dacă trebuie", a declarat Petru Mircea.

Văduvul Mădălinei Manole a evitat să vorbească despre acuzaţiile socrului său, Ion Manole, care a dezvăluit recent că Petru Mircea ar fi vrut să-şi înmormânteze soţia într-un cimitir pentru sinucigaşi. El a afirmat, însă, că ia în calcul posibilitatea de a-şi reînhuma soţia în alt loc şi a răspuns acuzaţiilor conform cărora nu se ocupă de mormântul artistei.

"Mormântul Mădălinei e o cu totul altă problemă şi nimeni, cu atât mai puţin ei (n.r. părinţii Mădălinei, Eugenia şi Ion Manole), şi e o mare nesimţire din partea lor să spună aşa ceva, dar pentru că am avut o discuţie de la bun început şi mi-am îngropat soţia la Ploieşti, pentru ei am făcut-o la momentul respectiv, ştiind că o să-mi fie foarte greu să fac naveta şi implicit copilului... Dar lucrurile au luat o altă întorsătură şi se vor transforma lucrurile şi în privinţa asta. Chiar nu are rost să explic ce s-a înt]mplat şi ce se înt]mplă la mormântul soţiei mele, deocamdată acolo", a adăugat Petru Mircea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net