«Pictăm păpuşa Nadia în 20 de minute»

Fabricată după o matriţă executată în Italia, păpuşa Nadia, cu dimensiunea de 50 de cm,  prinde forma finală la fabrica de jucării „Arădeanca" din Arad.

După ce se toarnă în matriţe plasticul din care rezultă toate părţile componente (mâini, picioare, cap), acestea intră în faza de aranjare a detaliilor.

Bretonul ondulat al Nadiei este aplicat separat

"Capul păpuşii este pictat manual, de pictoriţele fabricii noastre, operaţiune care durează aproximativ 20 de minute", a declarat directorul comercial al fabricii de păpuşi Arădeanca, Octavian Fânaţă. Acesta a mai explicat şi că părul păpuşii este implantat în două faze, părul prins în codiţă şi mai apoi bretonul, ondulat.

"Freza păpuşii respectă cu stricteţe imaginea pe care o avem cu toţii din momentul în care Nadia a câştigat medalia de aur la Montreal.  Cu părul prins în coadă, breton şi agrafe", a mai explicat Octavian Fânaţă.

image

În final, păpuşa este pieptănată, părul este prins în codiţă, i se pun agrafele şi este îmbrăcată în primă fază cu celebrul costum de gimnastică. Apoi i se adaugă treningul alb, inscripţionat pe spate la fel ca la Olimpiada din 1976 şi păpuşa Nadia este ambalată în cutii roz.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
cub vica blochina png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea