«Pinalti» a slăbit 15 kg

image
Gheorghe Ştefan

România a acceptat invitaţia de a juca la Piatra Neamţ în debutul preliminariilor pentru Euro 2012 la rugăminţile lui Gheorghe Ştefan.

Deşi ce i-a primit pe tricolori cu pâine, sare şi şampanie, Pinalti a dezvăluit că vremurile în care făcea excese culinare sunt în urma sa.

De ce? Din cauza problemelor de sănătate. La începutul acestei veri, primarul nemţean a fost suspectat de medici că ar suferi de leucemie.

Din fericire pentru el, boala de sânge a regresat, după îndelungi tratamente în Franţa.

„Alerg câte o oră, în fiecare dimineaţă, la stadion. Am slăbit din aprilie, de când m-am apucat de cură, 15 kilograme. Nici nu mai fumez aşa mult, încerc treptat-treptat să renunţ la ţigări", a povestit Ştefan.

Citeşte şi:Gheorghe Ştefan: «Vinul nu se bea cu apă!»Aşteptaţi cu pâine, sare şi şampanie!

Finanţatorului Ceahlăului i-a trecut chiar prin gând să renunţe la funcţia sa de edil. „Sănătatea este mai importantă decât orice. Când vezi că eşti bolnav, nu te mai gândeşti decât la tine", a mai spus Pinalti. Primarul de sub Pietricica este foarte mândru că a adus naţionala în oraşul său.

„Am făcut-o pentru locuitori, dar şi pentru mine. Am avut insatisfacţii cu Ceahlăul, încerc să mă consolez cu naţionala. Eu cred că vom câştiga cu Albania, însă este dificil să ne calificăm. Oricumotbal_intern/gheorghe-stefan-vinul-bea-apa_0_898110261.html, avem şanse. România nu mai are jucători de foarte mare valoare", a afirmat gazda lui Mircea Sandu, care a continuat: „Şi «Naşu'» a fost grav bolnav, am discutat puţin cu el despre asta. Sincer, nu ar fi fost mai bine fără el la Federaţie. Sandu are experienţă şi o valoare de necontestat".

simeon stalpnicul png
Gheorghe Ştefan

Apoi, Ştefan i-a făcut o ofertă şi căpitanului tricolorilor, Cristi Chivu: „El este slăbiciunea mea, mai ales că are rude în această zonă. Îl aştept să se retragă din fotbal la Piatra Neamţ, poate acceptă propunerea de a juca un an la Ceahlăul".

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Muzeele Vaticanului se închid din nou jpeg
Vladimir Kara-Murza FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg