Piţi a cazat Steaua într-un sat!

simeon stalpnicul png

Piţurcă îi ţine departe de ochii curioşilor pe jucătorii Stelei. Înainte de meciul cu Universitatea Cluj, managerul general al clubului din Ghencea şi-a odihnit elevii la 15 km de Alba-Iulia.

Pentru a nu avea nici o surpriză neplăcută la primul său meci din cel de-al treilea său mandat la Steaua, Victor Piţurcă l-a trimis încă de săptămâna trecută pe directorul tehnic Florin Marin la Alba Iulia, "Flocea" având atunci misiunea de a inspecta calitatea gazonului de pe stadionul "Cetate", acolo unde se joacă meciul de azi cu "U" Cluj, precum şi de a calcula cât timp le-ar trebui roş-albaştrilor să parcurgă distanţa de la hotel la stadion.

Vezi mai multe imagini în Mediacenter!

Piţurcă a decis să cazeze echipa departe de ochii curioşilor, în Pianu de Jos, un sătuc pitoresc aflat la 15 km de oraşul Marii Uniri, hotelul ales fiind "Golf", un aşezământ de patru stele înconjurat de zeci de stejari bătrâni.

Aşa arată complexul hotelier de la Pianu de Jos. Într-o astfel de cameră a stabilit Piţurcă tactica de joc

simeon stalpnicul png

Realizat într-un parteneriat cu clubul de golf "Paul Tomiţă", întregul hotel a fost conceput ca o imagine a unui teren de golf. Fiecare cameră are un număr de gaură, iar pe mochete este reprezentat un teren de minigolf.

Hotelul dispune de 27 de camere, dintre care 6 sunt single şi 20 duble, plus un apartament prezidenţial, care a fost ocupat de către managerul general Victor Piţurcă. Preţul unei camere duble e de 340 de lei, în timp ce Piţi a plătit sensibil mai mult pentru a avea la dispoziţie terasă proprie, televiziune prin satelit şi o baie cu jacuz­­zi.

Kapetanos, lăsat acasă

Golgheterul din ultimele două sezoane, Pantelis Kapetanos, nu a fost inclus în lotul pe care Victor Piţurcă l-a deplasat la Alba-Iulia. În condiţiile în care Piţurcă nu vede oricum în Kapetanos un vârf de mare valoare, Bogdan Stancu fiind deja bătut în cuie în echipa creionată de fostul selecţioner, este foarte posibil ca Steaua să se despartă în scurt timp de atacantul grec în vârstă de 27 de ani.

simeon stalpnicul png
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (1) jpg
FotoJet (6) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (7) jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg