Piţi către suporteri: "Săptămâna asta vom avea o discuţie...poate de continuare"

Victor Piţurcă a bătut palma cu Adrian Mititelu pentru postul de manager general la Universitatea Craiova, iar aseară a condus primul antrenament
Victor Piţurcă a bătut palma cu Adrian Mititelu pentru postul de manager general la Universitatea Craiova, iar aseară a condus primul antrenament

Victor Piţurcă a dezvăluit motivele pentru care nu mai vrea să antreneze pe Universitatea Craiova. Fostul selecţioner a afirmat că a venit cu bani de acasă pentru a-l ajuta pe Adrian Mititelu, care nu mai plătise apa caldă de la club de cinci ani de zile, jucătorii de cinci luni, iar pe angajaţii clubului de mai bine de cinci ani

UPDATE: La ieşirea din hotelul în care a avut loc conferinţa de presă, Piţi a discutat cu fanii şi le-a promis acestora că va mai avea o întâlnire cu ei. "Ne vom întâlni în această săptămână, poate vom discuta despre o despărţire, poate de o continuare"

Piţurcă:  "Nu putem compara situaţia de la Steaua cu cea de la Craiova. De la Steaua am plecat eu, iar de aici m-a dat afară Mititelu. Gigi Becali vrea ca eu să plec de la Craiova. Să nu fiu eu la primul meci din retur. Asta vrea Gigi Becali. Îl cunosc foarte bine.

UPDATE: "Am avut zile şi mai triste. Imaginaţi-vă când a ratat Mutu cu Italia cum m-am simţit"

UPDATE: "Consider că sunt un antrenor valoros, dacă nu se poate să lucrez în ţara românească, asta este. Niciodată nu o să am stăpăn, cum a fost cu Gigi Becali. La Steaua s-a ales praful după ce a început Gigi să vorbească. Dar spre deosebire de Mititelu, Gigi Becali bagă bani. Pe Gigi l-au costat 5 milioane jucătorii de la Urziceni.

25.000 spectatori- 23 octombrie Craiova - Vaslui 0-1 ; 2.000 spectatori- 27 octombrie Steaua - sportul 1-1, 3-1 d.p.
25.000 spectatori- 23 octombrie Craiova - Vaslui 0-1 ; 2.000 spectatori- 27 octombrie Steaua - sportul 1-1, 3-1 d.p.

UPDATE: "Am vrut să-l aduc pe Cămătaru preşedinte, dar Mititelu se duşmănea cu el. Apoi m-am gândit la Gică Craioveanu, dar Craioveanu avea pretenţii financiare prea mari."

UPDATE: "Mititelu nu mi-a dat niciun ban în cinci luni de zile. Eu nu exagerez cu nimic. Ăsta este adevărul. Eu i-am spus de la început, că mă bat pentru campionat. Că nu am venit pentru locul trei. Nu ştiu ce voi face de mâine. Astăzi nu am fost lăsat să-mi fac meseria. Eu am dreptul să-l schimb pe preşedinte, pe directorul general. Le-am promis suporterilor că dacă această echipă retrogradează, sunt în stare să o iau din Liga a treia şi s-o ridic.


  Victor Piţurcă a bătut palma cu Adrian Mititelu pentru postul de manager general la Universitatea Craiova, iar aseară a condus primul antrenament
Victor Piţurcă a bătut palma cu Adrian Mititelu pentru postul de manager general la Universitatea Craiova, iar aseară a condus primul antrenament

UPDATE: "Mi-a dat un mesaj în felul următor: «Ce domne, vrei cinci milioane? Vrei să-mi iei averea, vrei să-mi iei familia?». Domnilor, cât am fost la Craiova am vrut să fac lucruri cinstite. Echipa nu se poate lua, decât dacă domnul Mititelu vrea să o vândă cuiva. S-a vehiculat numele fraţilor Păunescu, dar eu nu am mai vorbit cu George Păunescu de doi-trei ani de zile. Viorel Păunescu are 75 de ani şi nu-l interesează acest lucru.

UPDATE: "Problema nu este cum rezolv eu banii. Dacă mi-i dă Mititelu sau nu acum? Problema este echipa, cum este din criza asta? Apa era neplătită de 5 ani de zile, gazele la fel. În această perioadă am făcut lucruri impecabile din punct de vedere al marketingului"

UPDATE: "Jucătorii sunt la pământ. Acei jucători cu care a semnat el nişte hârtii, sunt terminaţi. Jucătorii o să simtă în următoarea perioadă, pentru că nu o să aibă nimic, bani nu există. Dacă există vreo matriţă să facă bani, poate da, dar vă rog să mă credeţi. El se bazează pe această afacere, care este Universitatea Craiova, eu îi doresc să rezolve, să aibă bani".

Jucătorii nu sunt sclavii lui Mititelu, ca să joace la infinit la Craiova, ei au nevoie de o schimbare de mediu. Dacă au avut rezultate mai puţin bune cu Craiova, ei trebuie să plece.

Andrei Prepeliţă (foto)

UPDATE: "Dacă Mititelu dorea să plec eu, cel mai bine era să aibă un dialog cu mine. El are numai de pierdut.

UPDATE: "Mititelu a început să bocească ca bocitoarele pentru bani în mass-media. Păi dacă eşti şmecher, plăteşte şi aia e. A dat telefoane pe la jucători să nu se prezinte pe la antrenament. Cine a fost prezent, a fost ameninţat. Ăsta e comportament de patron?

UPDATE: "Mititelu începuse să se bage şi la tactică. Dar nu îmi spunea mie, ci le zicea pe la alţii. De ce nu joacă Silviu Lung, de ce jucăm pe contraatac. Este inadmisibil pentru că eu aveam un angajament cu el, că pot să conduc acest club timp de trei ani de zile. Omul nici nu are bunul simţ să-mi spună că mă dă afară. El mă suspendă, mă cercetează probabil.

UPDATE: "Un colaborator al meu mi-a spus că un manager de la CFR vrea patru jucători de la noi. I-am zis lui Mititelu să renunţăm la aceştia, pentru că este o "mană cerească". Mititelu s-a schimbat la faţă imediat.

El s-a supărat şi după ce am făcut un banchet şi de ce nu l-am sunat şi pe el. Dar eu îl sunasem, dar dacă el se trezeşte la ora 14.00, eu nu am nicio vină, pentru că îl sunasem şi la 9 şi la zece.

UPDATE: "Şi dacă eram pe locul cinci, era aceeaşi situaţie, pentru că domnul Mititelu avea acelaşi caracter. Nu am fi rezolvat nimic. El declară că nu are nicio obligaţie. Dacă nu are nicio obligaţie, înseamnă că nu este patron. În contract scrie că este obligat să plătească până în martie toate datoriile la stat.

Wobay, Lopes şi ceilalţi extracomunitari nu mai au drept la muncă, din cauza datoriilor lui Mititelu către stat.

UPDATE: "Am rezolvat problemele cu jucătorii pe banii mei. În fiecare lună am achitat salariile jucătorilor, angajaţilor,Am băgat sute de mii de euro din propriul buzunar.

Cei de la stadion, de la club, nu-şi primiseră salariile de zece luni de zile. Din punct de vedere sportiv era foarte gravă, perspectivele erau sumbre.

Încasările de la meciuri, intrau în contul lui Mititelu. Eu nu suportam ca salariaţii să nu-şi primească banii, iar Mititelu să câştige de pe urma biletelor.

Anul trecut, Adrian Mititelu m-a sunat aproape zi de zi pentru a veni la echipă.După ce a am plecat de la Steaua, m-a convins. Am discutat cu el şi mi-a promis că va rezolva problemele financiare de la club.

UPDATE Victor Piţurcă a sosit la cantonamentul de la Lunca Jiului dar nu a fost lăsat să inttre de doi dintre angajaţi. După câteva vorbe schimbate cu portarul, Piţurcă a renunţat şi s-a dus la sediul clubului pentru a vedea care este situaţia.

"Este o premieră în fotbalul românesc. Mi se îngrădeşte dreptul la muncă. O să merg la club şi o să văd şi eu ce se întâmplă", a spus Piţurcă.

Antrenorul a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată de către Consiliul de administraţie al clubului oltean.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
jenna ortega (1) jpg
image
image
image
image
image
image
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg