Piţurcă, atac la MM Stoica: "I se potriveşte funcţia de curvă!"

UPDATE: 15.42 "Am discutat cu Craioveanu, mi-a spus că în orice moment poate veni" Piţurcă spune că intenţionează să-l aducă pe Gică Craioveanu în staff-ul Ştiinţei: "Am discutat cu el, dar el are acum altă viaţă în Spania. Craioveanu a fost totuşi receptiv: mi-a spus că-şi ia familia şi vine dacă am nevoie de el. Obiectivul meu în al doilea an e să lupt la titlu, dacă nu reuşesc, atunci în anul al treilea de contract e obligatoriu să câştig campionatul"

UPDATE 15.35: "Lui MM Stoica i se potriveşte funcţia de curvă!" Piţi l-a făcut praf pe MM Stoica: "Dacă vorbesc de el îi fac reclamă. Cine e el ? Nu ştiu ce a făcut MM Stoica la Steaua sau Urziceni. El nu poate fi conducător, i se potriveşte funcţia de curvă!"

UPDATE: 15.33: "A făcut şi Mititelu greşeli" Piţurcă l-a ureheat pe Mititelu la conferinţa de presă. "A făcut şi el greşeli, trebuia să apropie şi alţi oameni de afaceri potenţi de echipă, el nu a făcut-o. A mai greşit şi în privinţa aducerii unor antrenori... Dar a şi muncit mult pentru această echipă. Eu dacă eram în locul lui ? Nu plecam de la Craiova niciodată"

UPDATE 15.29: "Să luăm şi răul în calcul, poate retrogradăm!" Piţurcă pune răul înainte: "Să nu ne îmbătăm cu apă rece. Să ne gândim că există şi varianta ca poate retrogradăm?! Atunci nu ştiu ce se va întâmpla cu mine. Să nu uităm că fotbalul nu este matematică"

UPDATE: 15.26 Piţi: "Vreau un alt stadion!" Fostul selecţioner a anunţat că i-a cerut lui Adrian Mititelu o altă arenă. "Stadionul este învechit, iar suporterii merită o arenă mai bună. Vreau un alt stadion şi să avem rezultate. Lotul actual mai are nevoie de cinci sau şase jucători. Altele erau datele problemei dacă veneam de-acum un an la Craiova, dar vin jucători din spate, şi vom avea o strategie, să formăm o echipă puternică. Şi vreau să promovăm jucători din propria pepinieră. Deja am luat legătura şi cu Primăria, să ne ajute şi sunt destul de receptivi"

UPDATE 15. 22. Piţurcă: "Am semnat cu Craiova pe cinci ani de zile!" Fostul selecţioner al României a dezvăluit că a semnat cu Ştiinţa un contract pe cinci sezoane! "Am discutat cu Adrian de mai bine de un an, am ajuns la Craiova şi am semnat un contract pe cinci ani. Vrem să mergem cu un lot bun să obţinem performanţe pe perioada acestui contract, pesrsonal îmi doresc din primul an un trofeu, Cupa României şi să mergem în Liga Europa. E însă cam greu, băieţii au o altă mentalitate şi trebuie să construiesc, să muncesc mult cu ei. Va fi o muncă titanică pentru a avea rezultate, dar împreună cu băieţii vom ajunge acolo unde ne dorim. Le mulţumesc suporterilor că mi-au făcut o primire extraordinară"

UPDATE: 15.15 - Piţurcă a întârziat 15 minute la conferinţa de presă, deoarece a fost prezent la antrenament. "În urmă cu o lună, am bătut palma cu Piţurcă, el e manager general la Craiova. Sunt foarte bucuros, au trecut cinci ani de când am preluat clubul, am făcut şi multe greşeli, dar eu am dat tot pentru acest club, sper ca această numire să se concretizeze în fapte în ceea ce priveşte viitorul Craiovei. Suporterii să fie alături de Piţurcă, să-l sprijinim şi când echipa va merge mai prost ", astfel l-a prezentat patronul Mititelu pe Piţurcă.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
fiii lui adrian nastase jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Antrenor grupa B Iran   Carlos Queiroz jpg
emilia dorobantu ofiter de Muzici Militare fOTO Faceb E D  jpg
image
image
image
image
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg