Piţurcă :«Jucători ca Rădoi nu au ce căuta la naţională»

Ultima actualizare:

„Naţionala ar trebui să renunţe la astfel de jucători. Eu aşa aş face. Înseamnă că acel jucător nu are un caracter puternic, solid şi nu are ce căuta la naţională! Nu vorbesc de Rădoi neapărat, ci la modul general", a spus fostul selecţioner.

„Au fost şi pe vremea mea câţiva jucători care au vrut să renunţe după CE 2008, dar s-au consultat cu mine şi le-am spus ce înseamnă naţionala pentru ei", a adăugat Piţurcă.

Acesta nu l-a iertat nici acum pe Rădoi pentru declaraţiile de anul trecut: „După ce am părăsit eu naţională, Mirel a spus că de-acum vine cu plăcere la lot. M-a deranjat, pentru că nu ştiam că e aşa. Se simţea obligat să vină? Dacă aş şti că un jucător nu vine cu plăcere la naţională nu l-aş mai chema".

Atac la Deaconu.  Piţurcă s-a luat pentru prima dată de când este la Craiova de arbitraj, Alexandru Deaconu fiind cel vizat: „Nu a fost în regulă arbitrajul lui Deaconu la Braşov. Nu te superi şi faci legea aşa cum vrei tu. Nu poate nimeni să-şi bată joc de munca mea“.

Nu-l forţează pe Costea. Victor Piţurcă nu grăbeşte revenirea lui Florin Costea pe gazon: „Din punctul meu de vedere, el nu va reveni fizic şi psihic la nivelul corespunzător decât la anul. El trage tare, dar eu îmi fac griji şi sunt foarte atent cu Florin“.

 Noi investitori în Bănie. Managerul Ştiinţei a dezvăluit că a vorbit cu unii oameni de afaceri din Capitală şi că aceştia i s-ar putea alătura la Craiova. „Au ţinut cu Steaua, dar acum ţin cu Craiova, probabil pentru că sunt olteni“, a spus Piţurcă, cei vizaţi fiind, se pare, fraţii Păunescu.

Nu se gândeşte la titlu. Piţurcă exlude varianta ca Universitatea să se bată la titlu, dar vrea un loc în Europa League: „Nu emitem pretenţii la titlu, e diferenţă mare de puncte, dar exprimarea echipei şi rezultatele îmi dau dreptul să sper la un loc în cupele europene“.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
4 front Brad Pitt poza mai mica cu elena cornea jpg
litoral1 jpg
palinca observator jpeg
fructe si cocaina 4 foto DIICOT jpeg
thumbnail jpeg
portofel gol jpg
dieta jpg
britanic sibiu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net