Piţurcă nu scapă de testul de paternitate

Ultima actualizare:

    Vica împreună cu micuţul Edan
Vica împreună cu micuţul Edan

„Telenovela" dintre Victor Piţurcă şi fosta lui amantă, Vica Blochina, pare fără sfârşit. Lituanianca şi-a „făcut temele" pentru termenul de ieri al procesului prin care îi cere selecţionerului să-şi recunoască băiatul. Din păcate, selecţionerul tot nu a venit şi nici nu a trimis prin avocaţi adeverinţele sale de venit.

Încă un termen din proces, nici un pas înainte. Vica a venit ca de obicei singură la Judecătoria Buftea. Victor Piţurcă nu s-a prezentat şi nici nu a mers la IML pentru a face testul ADN, aşa cum i-a cerut instanţa.

„De un an şi o lună Piţurcă nu mi-a dat nici un ban pentru copil. Din punctul meu de vedere nu este o problemă de bani, ci de dragoste părintească. Instanţa poate să-l oblige să-şi recunoască fiul, dar eu nu pot să-l oblig să-l iubească. I-am zis fiului meu că tati e plecat din ţară, dar de acum o să mă gândesc când vine ce îi mai spun. Nu ştiu cum să-mi explic atitidunea lui de a veni zi de zi timp de patru ani şi jumătate, apoi de a nu mai da nici un semn fiului lui. Dacă eşti un om integru şi cu suflet, nu te poţi juca cu sentimentele unui copil", ne-a declarat Vica la ieşirea din sala de judecată.

De altfel, selecţionerul nu a venit nici la termenele de până acum şi lasă să se înţeleagă că îşi recunoaşte băiatul. Se mai pune doar problema stabilirii pensiei alimentare, antrenorul naţionalei de fotbal fiind obligat să aducă acte care să-i ateste veniturile.

Victor Piţurcă are un salariu la echipa naţională de 35.000 de euro pe lună, dar acesta poate fi suplimentat de trei ori, în funcţie de performanţe. Ieri, avocaţii lui nu au prezentat nici adeverinţele de venit, motivând că acesta a fost ocupat cu meciul cu Andorra de marţi.

Până la următorul termen, din 18 octombrie, Victor Piţurcă trebuie să aduca aceste adeverinţe şi să-şi facă totuşi testul ADN. De asemenea, şi micuţul Edan e nevoit să repete acest test pentru ca INML să poate lua o decizie finală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
cuplu fericit jpg
lacul de smarald ighiel jpg
Smiley Neversea
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
image
actualitate.net
image
actualitate.net