Plătim întreţinerea cu banii de la Click!

image
«Premiul este foarte important»

Nu ştii de unde să mai scoţi bani pentru întreţinere? Te ajutăm noi! Concursul „Click! şi Click! pentru femei te scapă de întreţinere" a făcut deja fericiţi peste 150 de români.

Janeta Bencenschi (83 de ani) din Craiova, cartierul Brazda lui Novac, a câştigat 500 de lei la concursul nostru. Femeia ne-a mărturisit că nu a mai câştigat până acum la nici un concurs.

„Cumpăr în fiecare zi ziarul Click! şi mă bucur că de data aceasta mă aflu şi eu printre câştigători", a mărturisit femeia. Pensionara spune că va achita factura de întreţinere cu toţi banii pe care i-a primit.

„Mi-am luat o grijă de pe suflet. Sunt cheltuieli mari, bine că am scăpat de ele", ne-a spus pensionara.

Vrei şi tu să scapi de grija întreţinerii? Participă la concursul nostru. Trimite talonul de concurs şi poţi câştiga unul din cele 10 premii săptămânale de 500 de lei.

«Premiul este foarte important»

Grigore Dumitrescu este pensionar, are 74 de ani şi locuieşte în Drobeta-Turnu Severin. Cumpără zilnic ziarul Click!, iar recompensa nu a întârziat să apară: a câştigat 500 de lei pentru plata întreţinerii.

image
«Plătesc facturile pe trei luni»

„Pentru un pensionar singur, orice sumă e utilă. Acest premiu e foarte important pentru mine şi sunt foarte bucuros că l-am obţinut ", ne-a mai spus, încântat, câştigătorul.

«Plătesc facturile pe trei luni»

Valentina Nicula (75 de ani), din Râmnicu Vâlcea, a fost în culmea fericirii când a aflat că a câştigat 500 de lei.

simeon stalpnicul png
«Plătesc facturile pe trei luni»

„Cum pensia mea este foarte mică, premiul de la Click! a venit la fix", povesteşte pensionara. Banii îi vor ajunge pentru a-şi achita facturile la bloc pe următoarele trei luni. „Click! e ziarul meu preferat", ne-a mai spus norocoasa câştigătoare.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Kelemen Hunor FOTO gov.ro
bratara agresor foto news.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg