Poftiţi la Revelioane!

Ultima actualizare:

Startul unui chef de pomină va fi dat la ora 19.00  în Piaţa Constituţiei unde Primăria Generală va face cinste cu un megaconcert al celor mai în vogă trupe româneşti.

Cine nu vrea să petreacă în stradă poate întâmpina Anul Nou la o masă festivă, ciocnind o cupă de şampanie. Localurile se întrec în oferte care mai de care mai tentante.

Petrecăreţii mai pretenţioşi sunt aşteptaţi la Operă unde va fi pus în scenă spectacolul "Liliacul" de Johann Strauss.

Parcul Moghioroş

image

Petrecere în cort, cu ţuică fiartă şi bucate tradiţionale. Aşa vor întâmpina Noul An bucureştenii care aleg să se distreze în Parcul Moghioroş. Un bilet costă 130 de lei, iar organizatorii promit porţii de mâncare uriaşe şi un program artistic vast.

Opera Română

image

O petrecere cu stil va fi găzduită la Opera Română, acolo unde biletul costă între 4,2 şi 25,2 lei. Pentru masa festivă se adaugă 268 lei de persoană. Distracţia începe în foaierul Operei de la ora 18.00 şi se servesc bucate tradiţionale.

Piaţa Revoluţiei

image

Cei mai tari artişti ai momentului vor încinge atmosfera în Piaţa Revoluţiei. Anda Adam, Puya, Inna şi Loredana vor face un show exploziv. Un moment special va fi dedicat lui Michael Jachson.

Dansatori profesionişti şi fani ai megastarului vor încerca să imite coregrafia  şi mişcările care l-au consacrat. Pentru prima dată în România, aproape de miezul nopţii, bucureştenii vor putea urmări un spectacol de proiecţii 3D pe clădirea Muzeului Naţional de Artă.

Piaţa Constituţiei

Pe scena din faţa Palatului Parlamentului vor urca Marcel Pavel, Vama, Direcţia 5, Bere Gratis, Voltaj, Alex, Vlad Miriţă, Iris, Smiley şi Sistem. Ultimele minute din 2009 vor fi marcate de un incendiar joc de lumini, lasere şi artificii.

Două restaurante cu specific românesc vor fi amenajate pe Bulevardul Unirii unde bucureştenii pot continua petrecerea după miezul nopţii, pe acordurile a două orchestre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
trafic Bucuresti 5 jpg
apa consumata in avion FOTO shutterstock 2201162353 jpg
toamna unsplash jpeg
regele charles fiu camilla tom jpg
mancare hotel jpg
Povestea bărbatului care a vândut Turnul Eiffel de două ori   cel mai mare escroc al Americii jpeg
femeie bani jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net