Poli Timişoara, înţepată de «lăncieri»

Ultima actualizare:

După ce au deschis scorul în minutul 2, când Goga a marcat după o pasă a lui Bucur, bănăţenii n-au ştiut cum să reacţioneze. Şi până să-şi dea seama dacă trebuie să se bucure sau să se apere, "lăncierii" au egalat prin Suarez, care a profitat de o eroare a lui Pantilimon.

După pauză, a venit însă dezastrul. Pantelici a marcat când elevii lui Sabău încă mai făceau mişcările de încălzire (46), iar Bonfim a fost eliminat după ce a comis un penalty asupra lui Donald, şutul lui Suarez de la punctul cu var fiind salvat de Pantilimon.

Portarul gazdelor a fost însă şi el eliminat, Ajax a primit o nouă lovitură de la 11 m, dar acelaşi Suarez a ratat, de data aceasta apărând rezerva Taborda. S-a terminat 2-1 pentru Ajax, iar Poli a spus adio Europei.

Nibombe a răcit. Unul dintre jucătorii de bază de la Timişoara, fundaşul Dare Nibombe, a lipsit de pe foaia de joc. Togolezul a fost "lovit" chiar în ziua meciului de o răceală puternică.

Primul gol acasă după nouă meciuri. Dorin Goga a marcat primul gol al timişorenilor pe teren propriu după nouă partide europene. Precedentul a fost reuşit de Gigel Bucur în meciul tur cu Partizan Belgrad din sezonul trecut.

Ajax, a patra câştigătoare de cupă europeană pe Bega. „Lăncierii" au fost a patra echipă câştigătoare, de-a lungul timpului, a unei competiţii continentale intercluburi care a jucat în 2009 pe stadionul „Dan Păl-tinişanu" într-un meci din cupele europene. Celelalte au fost Şahtior Doneţk, Dinamo Zagreb şi Anderlecht Bruxelles.

Doar 10. 000 de spectatori. Foarte puţini specatori la o partidă de asemenea calibru, arpoximativ 10.000. Timişorenii au fost descurajaţi de ploaia care a căzut pe toată durata zilei, care s-a oprit însă până la ora meciului.

Antrenamente, în ziua meciului. În dimineaţa meciului din penultima etapă a Grupei A din Liga Europa, cele două echipe au susţinut antrenamente uşoare, iar timişorenii s-au plimbat în centrul oraşului, în ciuda vremii ploioase.

Fanii lui Ajax sunt împotriva lui Becali! Olandezii au afişat un banner în limba engleză în care îi cer lui Becali să plece de la Steaua. "Becali, ruşinea României! Jos mâinile de pe Steaua!", a fost mesajul suporterilor olandezi veniţi la Timişoara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net