Poliţista sexy din «Trăsniţii»: «Toţi mă priveau ca pe un extraterestru, în China»

Ultima actualizare:

    "Trăsnita" Iuliana Călinescu a atras toate privirile chinezilor
"Trăsnita" Iuliana Călinescu a atras toate privirile chinezilor

Iuliana Călinescu, poliţista sexy de la "Trăsniţii" (Prima Tv), a trăit o experienţă de neuitat în China, unde a călătorit special pentru a participa la nunta unui localnic din Tianjin. A bătut 7.000 km pentru acest eveniment, pe care însă l-a ratat "la mustaţă".

În primul rând, în China, toţi o priveau ca pe un personaj de pe altă lume şi se îngrămădeau să facă poze cu ea. "Peste tot, oriunde mă aflam, toţi chinezii îşi doreau o poză cu mine. Mă priveau de parcă eram extraterestră! Singurele cuvinte pe care le ştiau în engleză erau «I love you» şi «You are so beautiful». Din acest motiv am pierdut şi nunta pentru care ne dusesem de fapt în China", povesteşte Iuliana.

simeon stalpnicul png

Nu a ştiut că nunta ţine fix două ore, de la 10 la 12. A zis că nu e cazul să se grăbească să ajungă acolo prima, aşa că s-a trezit pe la 10, s-a dus la coafor, liniştită... Şi acolo s-a făcut cerc în jurul ei. "Chinezii veneau pe rând să pună mâna pe părul meu moale. Iarăşi, eram ceva nemaiîntâlnit pentru ei", îşi aminteşte actriţa.

A ratat evenimentul pentru care a bătut 7.000 km

S-a întors apoi la hotel, s-a gătit, a luat un taxi şi a plecat spre locul evenimentului, care era undeva la 40 km de oraş. La ţară, cum s-ar spune. "Şi iată-ne pe noi, îmbrăcaţi de revistă, prin praf, în pustietate! Într-un final, ajungem la destinaţie, doar că nunta se terminase de o oră. Nu străbătusem decât vreo 7.000 km ca să pierdem această nuntă!".

Măcar a mâncat nişte ciudăţenii delicioase!

S-au ales, totuşi, cu ceva - au mâncat nişte bucate senzaţionale.

"Ne era o foame de lup, şi visând la acea masă autentică, i-am rugat pe miri să ne ducă undeva să mâncăm. În cei 500 de metri până la restaurant, cred că am facut douăzeci de poze cu localnicii care ne priveau cu uimire, crezând probabil că suntem nişte vedete, aşa gătiţi cum eram, ca de o nuntă de fiţe din Bucureşti. Am ajuns într-un final la un fel de cantină, unde mâncarea a fost însă absolut senzatională. Nu ştiu ce am mâncat, câini, pisici sau alte animale, pentru că nu puteai identifica «sursa», iar cu localnicii era imposibil să te înţelegi. Tot ce am mâncat de pe grătarele acelea a fost însă delicios", povesteşte Iuliana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net