Poliţişti, la cratiţă
Cele 20 de echipe s-au întrecut, în zona de agreement Portul Arthur, din Arad, în faţa numeroşilor colegi care au venit să îi susţină, la preparat mâncărurilor.
Astfel, au fost gătite la ceaun, zeci de kilograme de tocăniţe din porc şi vită, ciorbe, sărmăluţe, fasole cu ciolan, diferite feluri de paste, dar şi prăjituri apetisante.
Locul I a revenit poliţiştilor de la Serviciul Rutieră. Echipa s-a prezentat în faţa juriului cu o ciorbă de peşte care i-a încântat pe maeştri bucătari din juriu.
Pe locul II s-au clasat poliţiştii de la Serviciului Criminalistic, care a gătit ciorbă de fasole cu ciolan servită în pâine, iar premiul special a fost obţinut de echipa feminină care a pregătit cele mai gustoase prăjituri.
„După terminarea concursului, toţi participanţii s-au ospătat cu bucatele pregătite", a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt la IPJ Arad.