Poliţiştii polonezi fugăriţi de urs - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Autorităţile poloneze au avut parte de mari bătăi de cap cu un urs care hoinărea pe la marginea oraşului Chorzow, fiind periculos de aproape de casele oamenilor. Ursul nu a reacţionat la tranchilizante şi s-a repezit la poliţiştii care încercau să-l adoarmă.

După un prim foc al puştii cu tranchilizante ursul a căzut la pământ, însă când poliţistul care l-a împuşcat s-a dus să verfice starea animalului, acesta s-a ridicat brusc în picioare şi i-a atacat pe cei doi "vânători" deveniţi "pradă" în urma răsturnării de situaţie.

Vezi aici imagini cu poliţiştii păcăliţi de urs

După mai multe minute de goană prin câmpul înzăpezit, în cele din urmă, tranchilizantul şi-a făcut efectul iar ursul a adormit.

Conform veterinarilor se pare că este acelaşi urs care se plimba nestingherit prin oraşul Przemysl, la începutul lunii ianuarie.

"Ursul ar fi scăpat dintr-un parc care adăposteşte animale sălbatice în Sambir, un oraş din Ucraina occidentală, situat la aproximativ 40 de kilometri de Przemysl. Proprietara acestui parc a semnalat dispariţia sa", a adăugat Pawel Miedlar, purtătorul de cuvânt al poliţiei locale dn Przemysl.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net