Poliţistul petrecăreţ, proxenet pentru colegii de serviciu - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Alin Remus Patrichi (28 de ani), poliţistul care în toamna anului trecut a fost destituit după ce s-a lăsat fotografiat făcând striptease şi jucându-se cu pistolul din dotare la petrecerea de majorat a iubitei sale, a fost reţinut ieri pentru proxenetism.

Update ora 17.25: Avocatului lui Alin Patrichi este nemulţumit de decizia judecătorilor vasluieni. „Este o decizie incorectă şi cu siguranţă vom face recurs. Deja i-am înştiinţat pe judecători“, a spus avocatul Eduard Prisacaru. Recursul va fi judecat săptămâna viitoare, la Curtea de Apel Iaşi.

Update ora 17.15: Magistraţii de la Tribunalul Vaslui au emis mandat de arestare, pentru 29 de zile, pe numele fostului agent de poliţie. Alin Patrichi va fi încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Alin Patrichi a fost adus la Tribunal (foto jos), la ora 15.00 unde urmează să afle dacă va primi mandat de arestare preventivă. „Sunt nevinovat“, a declarat fostul poliţist jurnaliştilor, informează Adevărul de Seară Vaslui.

Mandatul de reţinere emis pe numele acestuia expiră astăzi la ora 17.00. „Clientul meu este nevinovat. Cerem cercetarea lui în stare de libertate pentru că acuzele care i se aduc sunt nereale. Cum vă închipuiţi că prietena lui, despre care se spune că îl acuză de proxenetism, s-ar fi împăcat cu el? Cine ar sta cu un asemenea om?“, a spus Eduard Prisacaru, avocatul lui Alin Remus Patrichi.

simeon stalpnicul png

Patrichi este acuzat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Vaslui că ar fi racolat mai multe tinere din oraş şi localităţile limitrofe pe care le-ar fi obligat să se prostitueze.

Anchetatorii au reuşit până acum să obţină mărturia unei tinere de 17 ani, care a declarat că Patrichi a trimis-o în mai multe locuri din oraş, unde s-a prostituat pentru sume cuprinse între 50 şi 100 lei.

Alin Remus Patrichi, dezmăţ la petrecerea de majorat a iubitei sale

simeon stalpnicul png

Potrivit procurorilor, reţeaua de prostituţie s-a dezvoltat în perioada 2009-2010, timp în care Alin Patrichi era angajat al Poliţiei Vaslui, în cadrul Biroului de Ordine Publică. Mai mult, anchetatorii susţin că de serviciile minorelor trimise la produs de Alin Patrichi s-ar fi bucurat mai mulţi poliţişti şi jandarmi.

„Ştiam că este o anchetă care îl vizează pe Alin Patrichi, însă nu am ştiut că şi alţi poliţişti au apelat la serviciile unor prostituate“, a spus Mihai Carp, comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui.

Citeşte şi:

S-a fotografiat cu arma din dotare la o petrecere

Revelion sexy în uniformele soţilor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
canalul corint jpg
Aer polar - ger - vremea- meteo- frig- inghet- FOTO Shutterstock
rosii castraveti ardei (1) jpg
Sebastian Burduja fb jpg
PASAPORT SUA foto shutterstock jpg
constantin necula foto inquam
the emperor napoleon in his study at the tui jpg
Lacul Amara, zămislit dintr un vechi curs al Ialomiţei jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net