Polonia, 170 de milioane de euro pentru securitatea Euro 2012

Marea majoritate a cheltuielilor vor fi acoperite, potrivit oficialului polonez, de bugetul de stat şi de oraşele-gazdă ale campionatului. Polonia contează pe o co-finanţare din partea UE de circa 55 milioane de zloţi. Proiectele privesc în special securitatea în stadioane şi în centrele de antrenament ale echipelor participante, dar, de asemenea, în zone speciale de spaţiu public urban, create pentru suporterii ce vor urma echipele lor naţionale, chiar fără bilete de intrare pentru meciuri.

Zona cea mai importantă, capabilă să găzduiască până la 100.000 suporteri ce vor privi meciurile pe mari ecrane, va fi delimitată în centrul Varşoviei. Potrivit lui Zygmunt, serviciile de ordine vor fi formate înainte de toate pentru a ajuta vizitatorii străini şi pentru a înţelege să 'tolereze atitudinile lor spontane şi dinamice, proprii marii sărbători a fotbalului'.

După modelul Austriei şi Elveţiei, care au găzduit Euro-2008, Polonia intenţionează să reinstaureze controale la frontiere pe timpul campionatului. Euro-2012 va avea loc în 4 oraşe poloneze: Varşovia, Wroclaw, Poznan, Gdansk, şi în 4 oraşe ucrainene - Doneţk, Harkov, Lvov şi Kiev

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Congres extraordinar PNL 10 aprilie 2022 Nicolae Ciuca FOTO Inquam Photos / George Calin
parc eolian apa FOTO profit ro jpg
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg