Popa a dat 40 $ pentru un sex oral în cimitir

simeon stalpnicul png

Scandalos! Ai fi crezut că marile feţe bisericeşti nu se pot desfăta şi ele? Un preot catolic din Boston, binecuvântat de însuşi Papa, a fost prins în timp ce făcea sex cu o prostituată, chiar lângă cimitirul din oraş.

Să faci ce zice popa, nu ce face el! Mare adevăr, asta după ce un preot catolic de rang înalt din Boston, care a făcut sex cu o prostituată în maşină, a ajuns de râsul lumii. Asta şi din cauza gusturilor ciudate în materie de sex. Arthur Coyle de 52 de ani nu se înfrupta din fructul oprit oriunde, ci chiar în spatele cimitirului din orăşelul Lowell, statul Massachusetts.

Aici a fost prins cu pantalonii în vine

simeon stalpnicul png

Preotul, care nu mai era la prima tinereţe, a fost prins în flagrant de poliţiştii care patrulau în zonă. Femeia a recunoscut că bărbatul i-a oferit 40 de dolari pentru un sex oral, susţinând că e a doua oară când preotul apelează la ea.

Deşi a fost prins în flagrant, preotul nu şi-a recunoscut fapta. A vrut să se eschiveze spunând ceva de o spovedanie, dar ce spovedanie e aceea cu pantalonii în vine? El a fost eliberat la scurt timp, după ce a plătit o cauţiune de 500 de dolari. Acesta va ajunge din nou la tribunal la 16 septembrie, neputând sluji până atunci.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Dan Negru, prezentoator Kanal D
shutterstock 165207755B jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub claudia patrascanu gabi badalau png
culita sterp webp
Parasutistii comemorati la Jilava FOTO Fundatia Gavrila Ogoranu crop jpg
bautura - sticla vin - mahmureala FOTO 123RF
image
image
image
image
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png