«Popa făcea sex cu minore şi se filma»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Comuna Vulpeni-Olt vuieşte de două zile. De când s-a aflat că preotul Mircea Popescu, cunoscut ca Popa Capră, a batjocorit o virgină de 15 ani, sătenii vor răzbunare.

Rudele Larisei Văduva (15 ani) pe care fostul preot al comunei ar fi batjocorit-o, cer să se facă dreptate. Bunicii Larisei sunt îngroziţi de ce s-a întâmplat cu biata fată. Bătrânii spun că, dacă popa nu va fi închis, îşi vor face singuri dreptate.â

«Popa mi-a silit fata să-i facă sex oral»

Click! v-a prezentat, ieri, pe larg, drama Larisei Văduva, de 15 ani, care a fost supusă la perversiuni sexuale

Mircea Popescu, zis şi "Popa Capră", a slujit în urmă cu aproape şapte ani la o biserică din comuna Dobreţu. El şi-a pierdut parohia după ce mai multe tinere din localitate l-au acuzat că le-a violat, una dintre ele rămânând şi însărcinată.

simeon stalpnicul png

Florea Popescu, ţârcovnicul din Dobreţu, spune că şi el ştie de aventurile lui Popa Capră: „Când cântam cu el la biserică, avea relaţii cu două minore din Dobreţu. Cu una dintre ele a plecat la Craiova, unde stătea ea, el şi-a pus o perucă pe cap şi s-au filmat în timp ce făceau sex. Altădată, eram cu Crăciunul, a intrat în casă la o fată şi nu mai ieşea. Ce păţeam şi eu cu el! Când trebuia să îmi iau salariul, îmi spunea să iau viteză".

«O să-l omor cu mâna mea!»

„Mi-a distrus nepoata, mi-a nenorocit familia! Dacă justiţia nu îşi face treaba, îl voi omorî cu mâna mea pe nenorocitul ăsta!", a spus Ioana Văduva, bunica victimei.

«A încercat să-mi violeze nepoata»

„I-a zis unei femei care se plângea că i-a murit tatăl şi a întrebat cât costă o liturghie că rezolvă cu ea pe ochi frumoşi. Am strâns semnături de la oameni şi plângeri împotriva lui şi m-am dus cu ele la Episcopie. L-au dat imediat afară", a povestit Ionel Toader, bunicul unei fete pe care fostul preot ar fi încercat să o violeze.

«A lăsat o fată gravidă»

„În urmă cu mai mulţi ani, când era preot la noi, în Dobreţu, a avut o relaţie cu o tânără din sat. A lăsat-o gravidă. Copilul e la fată, nu ştiu dacă îi plăteşte pensie alimentară. Ştiu că nu mai stă în comună, s-a căsătorit în altă parte şi locuieşte cu soţul", a povestit poştăriţa Ana Alexandru.

Citeşte aici şi alte cazuri şocante!

Făcea sex cu elevii şi îi filma

Vlăduţ, 9 ani: «Nenea cu tirul mi-a dat 4 lei să fac sex oral»

Una dintre victimele antrenorului pedofil: «M-a dezbrăcat şi m-a mângâiat pe penis»

«Îi arăta nişte bani şi îi băga penisul în gură»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
Bucureștiul VEchi jpg
rosii tomate istock jpg
3 cu sau pe scut 300 jpg jpeg
Printesa Diana  jpg
baza jos elefanti 1 jpg
front masini 1 jpg
Prințul William  foto   GettyImages jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net