Popa: "Nu mă pot declara mulţumit de transferuri. Aş fi vrut să vină Messi..."

2 martie 2011
CLIIMA20101023 0102 1 jpeg
Ionuţ Popa

Antrenorul echipei CS Mioveni, Ionuţ Popa, a declarat, miercuri, că şi-ar fi dorit să facă în această iarnă şi câteva transferuri de marcă şi a glumit precizând că l-ar fi vrut pe argentinianul Lionel Messi.

"Nu mă pot declara mulţumit de transferuri. Aş fi vrut să vină Messi... Dar mi-a promis domnul primar că şi Messi poate să ajungă aici în condiţiile în care se va naşte un jucător aici care va purta acest nume" a spus Popa, într-o conferinţă de presă.

Divizonara secundă şi-a prezentat noile achiziţii cu care echipa argeşeană va lupta în acest retur pentru promovarea în Liga I. Fotbaliştii achizionaţi în pauza competiţională sunt portarul Alberto Cobrea de la Udinese, fundaşii Alexandru Ciucur de la Pandurii, Constantin Bumbac de la Gloria Arad, mijlocaşul Sebastian Sfârlea de la FCM Târgu Mureş şi atacantul Daniel Stan de la Petrolul.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png