«Popa şi-a angajat amanta în locul meu»

image
«Am vrut s-o ajut pe fată, că e sărmană»

Foc şi pară sunt enoriaşii unei biserici catolice din localitatea Vinga, judeţul Arad! Ei acuză preotul că a concediat un angajat al lăcaşului, ca să-şi angajeze amanta.

La slujba de Denie, de miercuri seara, spiritele s-au încins, iar reproşurile au curs gârlă în faţa altarului bisericii catolice din Vinga.

Credincioşii îl acuză pe preotul catolic Petru Velciov (64 de ani), că are o amantă pe Elisabeta Franciscov (21 de ani). Din cauza ei, părintele l-a dat afară pe cantorul Anton Cosilcov, care cânta în biserică din 1999.

Citeşte şi:

Un preot din Constanţa a snopit în bătaie un bătrân nevinovat - VIDEO

Preotul pe skateboard face senzaţie pe Internet - VIDEO

"Am fost dat afară din cauza amantei popii.Am cântat pentru mai mulţi preoţi, numai el e nemulţumit de mine. Îmi găseşte tot felul de hibe", a declarat Anton Cosilcov, cantorul proaspăt concediat. Preotul Petru Velciov respinge însă acuzaţiile şi explică motivul concedierii.

"Cantorul nu cântă bine, nu se pricepe! În plus, are o purtare nepotrivită şi chiar m-a lovit", susţine preotul. Lucrurile nu sunt încă foarte clare pentru membrii consiliului bisericesc.

"I-am explicat că nu e bine să aibe o amantă. El trăieşte de cinci ani, cu o domnişoară de 21 de ani şi pentru că e catolic nu are voie", a declarat Sebastian Teodorovici, membru al consiliului bisericesc.

«Am vrut s-o ajut pe fată, că e sărmană»

Preotul catolic Petru Velciov, care slujeşte la Vinga din 2003, a intrat în gura localnicilor. Motivele pentru care a hotărât să-l dea afară pe cantor sunt întemeiate.

simeon stalpnicul png
«Am vrut s-o ajut pe fată, că e sărmană»

"Fata provine dintr-o familie sărmană şi eu am vrut doar să o ajut. Stă de trei ani aici şi se poate demonstra că fata e virgină", a explicat preotul. Localnicii însă îl acuză pe părinte că l-a dat afara pe cantor, după 11 ani de muncă în biserica din Vinga.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
florin zalomir
Blog Unteanu
un convoi care transportă echipament pentru forțele nucleare ale Rusiei. Foto: Captură video Twitter/ rybar_en
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg