Porumboiu: «Caro e un impostor»

image
Lopez Caro ţine cu dinţii de funcţie

Zilele "galacticului" Lopez Caro la FC Vaslui sunt numărate, iar vestiarul moldovenilor stă pe un butoi cu pulbere. Adrian Porumboiu şi-a fixat deja ţintele pentru banca tehnică: Hagi sau Sabău, unul dintre ei urmând să antreneze de vineri în Moldova!

Apele s-au învolburat în Moldova, după ce FC Vaslui a ieşit din Liga Europa, după "dubla" cu Lille, iar în campionat a strâns 5 puncte în 6 etape!

Scandalul s-a declanşat marţi seara, când Pancu a refuzat să se mai antrenze sub comanda lui Caro, iar Porumboiu i-a transmis tehnicianului că vrea să încheie colaborarea.

Citeşte şi:

Jucătorii Vasluiului au boicotat antrenamentul

Lopez Caro a demisionat de la FC Vaslui!

Caro nu vrea să-şi dea demisia, bazându-se pe clauza din contract conform căreia dacă e dat afară va primi 1 milion de euro. Porumboiu vrea să-l împingă spre demisie şi să nu-i dea nici un ban. Afaceristul a plecat în Bucureşti, în timp ce la antrenamentul de ieri dimineaţă s-au prezentat doar 2 jucători.

"Am avut liber de la patron!", a explicat Pancu. Doar Rivas şi Campano au mers la şedinţa de pregătire, făcând front comun cu tehnicianul spaniol. "Au venit pentru că sunt singurii jucători de la Vaslui care sunt de partea mea", a reacţionat Caro.

Negocieri cu Sabău şi Hagi

Primul antrenor cu care Porumboiu a discutat a fost Grigoraş, însă acesta îşi dăduse deja acordul să meargă la Astra. Fostul arbitru internaţional a demarat apoi tratative cu Sabău şi Hagi, nu înainte de a le transmite jucătorilor: "Vineri veţi avea antrenor!".

Apoi s-a dezlănţuit la tv, făcându-l varză pe spaniol. "E o mizerie ordinară ce face Caro! Pentru mine nu e antrenor, e doar un impostor. E interesat de milionul de euro din contract, nu de ce face Vasluiul. Nu-l dau afară, dar mai aduc doi trei antrenori!", a tunat Porumboiu.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Alexandru Arșinel și soția lui, Marilena / Foto via Click
57511005 403 jpg
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati