Porumboiu: "Ceea ce se ├«nt├ómpl─â cu Pandurii e o comedie ieftin─â. Acoper─â mizeria cu rumegu┼č!"

3 martie 2011
CLIIMA20110221 0124 1 jpeg
Adrian Porumboiu

Adrian Porumboiu se declară scârbit de cazul "Pandurii". Patronul lui FC Vaslui susţine că în spatele acestui scandal se ascund interese, Pandurii refuzând să joace meciul cu Oţelul. Fostul mare arbitru este de părere că echipa gorjeană trebuie pedepsit.

"Spui c─â nu ┼čtii nimic, spui c─â n-ai bani, dar ├«ntre timp s-a rezolvat cu creditul. Or fi ┼či b─ânci care dau credite la 11 noaptea. E o comedie ieftina, acoper─â mizeria cu cei pot ┼či ei, ba cu rumegu┼č, ba cu nu ┼čtiu ce. Sunt stupefiat de lipsa de reac┼úie a LPF-ului.

Dacă pune cineva cap la cap, are probe suficiente să se joace meciul cu Oţelul. Dacă cineva de la Ligă are intenţia să se joace meciul, se va juca, pentru că are probe suficiente.

Dac─â Marin Condescu t─âcea, probabil c─â r─âm├ónea a┼ča...un mister. Dar el a vrut s─â lase impresia de un om dur, misterios, dar l-au tr─âdat fa┼úa ┼či cuvintele. Pandurii n-au vrut s─â se prezinte. Oare dac─â noi nu vrem s─â nu ne prezent─âm la meci, nu p─â┼úim nimic? Astea sunt pove┼čti, cum s─â iei credit de la banc─â ├«n doar patru ore? P─âi o or─â ├«┼úi ia numai s─â scrii contractele", a declarat Adrian Porumboiu la Sport.ro

loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
2vancea botez jpg
Victoria Beckham (4) jpg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg
4 vladimir putin doctor profimedia 0343495914 jpg jpeg
refugiati ucraina jpg
elena udrea png
furtuna jpg