Porumbul rămâne galben cu lămâie

Ultima actualizare:

    Porumb
Porumb

Alina Văcaru ne-a dezvăluit un truc din bucătăria ei. Porumbul proaspăt trebuie fiert în apă cu puţin zahăr şi unt.

Apa cu sare îl întăreşte. Pentru a-şi păstra culoarea galbenă adăugaţi în apa de fiert, la finalul fierberii, o linguriţă de zeamă de lămâie.

Click! Dă-ne un sfat util şi te premiem!

Eşti expert în curăţenie? Cunoşti toate trucurile din lume pentru ca locuinţa ta să fie "lună"? La capitolul bucătărie nu te întrece nimeni?

Ştii cele mai bune leacuri cosmetice? Spune-ni-le şi nouă şi te premiem! Click! te provoacă să dezvălui cele mai tari "trucuri" utile pe care le cunoşti.

Scrie-ne despre toate acestea pe adresa redacţiei, Ziarul Click!, Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea pe plic "Pentru Rubrica Sfaturi Utile" sau trimite-ne un email la adresa sfaturiutile@click.ro.

Cel mai bun sfat al lunii va fi premiat cu un abonament pe 3 luni la ziarul Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
atena pixabay jpg
musulmani la kaaba reuters
Groapa cimitir FOTO Shutterstock jpg
italia romanca1 jpg
index jpeg
stefan luchian jpg
constantin si elena sfinti png
perseide stele cazatoare calea lactee foto shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net