Poveste incredibilă! Se deghiza în băiat pentru a face sex cu prietenele ei


    Gemma Barker se deghiza într-un băiat, purtând haine largi (Foto: Arhivă)
Gemma Barker se deghiza într-un băiat, purtând haine largi (Foto: Arhivă)

Gemmei Barker, o adolescentă de 19 ani din Marea Britanie, obişnuia să se îmbrace în haine de băieţi şi să iasă în oraş cu cele două prietene ale ei, de care era atrasă sexual.

Adolescenta şi-a creat înfăţişări false, pentru a putea avea "întâlniri sexuale" cu victimele ei în vârstă de 15, respectiv 16 ani.

Gemma mai avea încă trei identităţi: Aaron Lampard, Connor McCormack şi Luke Jones. În acest mod, ea înşela fetele pretinzând că este, de fapt, băiat. Aceasta vorbea ca un băiat şi se deghiza într-unul, purtând haine largi, informează dailymail.co.uk.

Mai mult, Gemma a creat câte un profil de Facebook pentru fiecare individ în parte, acest lucru ajutând-o să îşi ducă la capăt înşelătoria. Adolescenta manipulatoare a reuşit să îşi păcălească până şi prietenii şi familia.

Abia după ce Gemma a fost arestată pentru agresiune sexuală, poliţiştii au aflat cu ce se ocupa tânăra. Ea a recunoscut că se face vinovată de două agresiuni sexuale şi de înşelăciune, astfel că riscă să ajungă la închisoare.

Pe reţelele de socializare, Gemma se descrie drept o "actriţă care iubeşte viaţa şi trăieşte pentru a-i face pe oameni să râdă". Fata îşi va afla sentinţa pe 2 martie.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea