Prandelli spune că i-ar da lui Mutu un "şut în fund"


    Adrian Mutu
Adrian Mutu

Selecţionerul Italiei şi fost antrenor al Fiorentinei, Cesare Prandelli, a declarat că i-ar da un "şut în fund" atacantului Adrian Mutu, după ce românul a bătut un chelner weekend-ul trecut, informează presa italiană.

"Lui Adrian i-aş da un şut în fund. Când eram împreună la Fiorentina credeam că a găsit echilibrul, însă îmi dau seama că nu e aşa. Dacă Mutu are alte calităţi decât cele tehnice trebuia să-şi găsească altă meserie. Totuşi, din când în când îl lasă nervii. De aceea spun că i-ar fi de ajutor câteva şuturi în fund", a declarat Prandelli.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, bărbatul lovit de român urmând să aibă nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. În momentul în care Poliţia a ajuns la locul incidentului, Adrian Mutu nu se mai afla acolo. Chelnerul în vârstă de 28 de ani din Kosovo a prezentat o plângere împotriva lui Adrian Mutu. Tânărul, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit "o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală".

Adrian Mutu este suspendat până vineri, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an, revenirea sa fiind prevăzută pentru duminică, în partida Catania - Fiorentina.

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
foto1 bugetarib jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
parada militara de 1 decembrie jpg
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară