Premieră naţională: Blocuri termoizolate cu bani europeni

Ultima actualizare:

Acordul de împrumut va fi semnat mâine, la ora 14.00, la sediul primăriei din Calea Plevnei, de primarul Cristian Constantin Poteraş şi de vicepreşedintele Băncii Europene pentru Investiţii. La eveniment vor participa şi ministrul Dezvoltării regionale şi Turismului, Elena Udrea. Primăria va folosi aceşti bani pentru asigurarea cotei de 30% din finanţarea lucrărilor care îi revine prin lege. Bucureştenii din sectorul 6 care sunt de acord cu termoizolarea vor trebui să suporte 20% din costul total al lucrării (din fondul de reparaţii al asociaţiei de proprietari), urmând ca 50% din bani să fie alocaţi de la bugetul de stat, în limita bugetului aprobat anual pentru susţinerea programului naţional de reabilitare termică a clădirilor multietajate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
index png
Insula Agistri, Grecia FOTO Shutterstock
555 (21) jpg
santorini 4044972 1280 jpg
loc de munca jpg
reguli noi aeroport jpg
dulceata din plante de leac jpeg
printul julian al suediei profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net