«Preşedintele mi-a dat un dos de palmă cu tot cu monturi» VIDEO

Ultima actualizare:

    Avocatul Mircea Victor Daniel Chitic
Avocatul Mircea Victor Daniel Chitic

Avocatul Dan Chitic, cel care îl acuză pe şeful statului că l-ar fi lovit şi insultat după un schimb de replici pe care le-ar fi avut vineri seara la Neptun, a declarat în această seară, la Antena 3, că a primit mai mult "o directă", decât o palmă din partea lui Traian Băsescu.

Întrebat fiind dacă a vrut să-l lovească pe preşedinte, Dan Chitic a explicat faptul că "nici n-a apucat să se gândească la asta".

Citeşte şi:

Traian Băsescu a pălmuit un trecător în faţa localului Cireşica din Neptun - AUDIO

Băsescu: «Eşti un dobitoc pentru că nu m-ai votat şi a doua oară»

Preşedinţia: O persoană agresivă a adresat injurii şefului statului, nu a fost contact fizic

El a spus că cei 10 metri care îl despărţeau de preşedinte au fost parcurşi de şeful statului cu foarte multă "convingere" şi că a primit ca răspuns un dos de palmă "cu tot cu monturi". "Semăna mai mult cu o directă decât cu o palmă", a mărturist avocatul pentru Antena 3.

Martorii se tem să dea declaraţii

Invitat în emisiunea "La Ordinea Zilei", de la Antena 3, Dan Chitic a mai povestit că mai multe persoane au fost martore la incident, dar că acestea se tem să recunoască ce s-a întâmplat. Singurul martor dispus să confirme incidentul este soţia sa, mai spune Chitic.

Deocamdată, bărbatul nu s-a hotărât dacă va depune sau nu vreo plângere împotriva preşedintelui Băsescu.

"Băsescu a sărit ca o panteră în gura soţului meu cu palma"

Cristina Chitic, soţia avocatului Chitic, spune că preşedintele i-a tras un dos de palmă soţului ei, care ar fi fost ulterior imobilizat de sepepişti. Dan Chitic ar fi dispus să meargă şi la detectorul de minciuni pentru a proba că nu minte, afirmă soţia sa.

„Am ieşit din Vila Scriitorilor, moment în care l-am văzut pe preşedinte ieşind din Cireşica, eu i-am spus soţului, uite-l pe preşeidnte, moment în soţul meu a ţipat la el şi i-a spus: «Să-ţi fie ruşine» [..] Apoi a venit peste soţul meu i-a dat un dos de palmă peste gură. Moment în care bodyguarzii dânsului l-au flancat, unul l-a prins de gât, iar celălalt l-a ţinut de gât pe soţul meu. SPP s-a asigura că preşedintele nu va păţi nimic. Cei de la SPP au fost drăguţi, au spus domle, liniştiţi-vă", a declarat Cristina Chitic la Realitatea TV.

Cristina Chitic susţine că soţul ei este dispus să meargă la detectorul de minciuni. "Băsescu a sărit ca o panteră în gura soţului meu cu palma", a mai spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net