Prigoană a depus la Parlament un proiect de lege pentru legalizarea prostituţiei. Vezi ce conţine

CLIIMA20100805 0042 1 jpeg
Deputatul ┼či omul de afaceri Silviu Prigoan─â

Debutatul Silviu Prigoan─â a depus la Parlament un nou proiect de lege pentru legalizarea prostitu┼úiei. De┼či aceast─â ini┼úiativa legislativ─â nu este ┼či prima ├«ncercare de a reglementa juridic acest fenomen, Silviu Prigoan─â sper─â ca argumentele sale s─â fie mai atent analizate, ├«n vreme de criz─â, deoarece "adoptarea acestui proiect de lege nu presupune alocarea de fonduri de la bugetul de stat", ci poate fi chiar o surs─â important─â de venituri.

Prostituţia poate fi exercitată de persoane care au împlinit 20 ani, apte din punct de vedere medical, care sunt autorizate în condiţiile legii. La serviciile sexuale au acces persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani. Relaţiile homosexuale sunt interzise, se specifică în proiectul de lege.

Potrivit actului normativ de legalizarea prostitu┼úie ini┼úiat de Silviu Prigoan─â, aceast─â activitate ar putea fi desf─â┼čurat─â "independent sau ├«n case de toleran┼ú─â ┼či ar fi autorizat─â de autorit─â┼úile locale, dar numai dup─â ob┼úinerea unui aviz de la MAI ┼či pe baza unui certificat medical. ÔÇ×Activitatea cu caracter sexual autorizat─â" presupune servicii specifice rela┼úiilor normale dintre cele dou─â sexe, cu asigurarea respect─ârii regulilor de igien─â ┼či discre┼úie".

Drepturile persoanelor care practică prostituţia:

- dreptul la demnitate- dreptul de a refuza clien┼úi sau servicii solicitate- dreptul la plata serviciilor prestate- dreptul de a desf─â┼čura activitatea ├«n condi┼úii de securitate- dreptul de a renun┼úa oric├ónd la exercitatea prostitu┼úiei, f─âr─â ├«n┼čtiin┼úarea prealabil─â a conducerii casei de toleran┼ú─â ┼či f─âr─â plata de penalit─â┼úi.

Prostituatele vor obligate prin lege:

- s─â efectueze lunar controlul medical de s─ân─âtate- s─â pun─â gratuit la dispozi┼úia clien┼úilor mijloace de protec┼úie ├«mpotriva transmiterii bolilor sexuale- s─â-┼či suspende imediat activitatea ├«n cazul ├«n care starea de s─ânatate este improprie derul─ârii activit─â┼úii- s─â afi┼čeze ├«n mod vizibil ├«n locul autorizat pentru derularea ÔÇ×activit─â┼úii cu caracter sexual autorizate" tarifele practicate- s─â respecte durata programului dinainte stabilit- s─â p─âstreze confiden┼úialitatea cu privire la identitatea clien┼úilor

Casa de toleran┼ú─â trebuie s─â-┼či pl─âteasc─â "angajatele" cu cel pu┼úi 70% din venit

Casa de toleran┼ú─â pune la dispozi┼úia persoanelor care practic─â prostitu┼úia o camer─â separat─â, cu grup sanitar, precum ┼či dot─ârile necesare. ├Än casele de toleran┼ú─â desf─â┼čoar─â ÔÇ×activitatea cu caracter sexual autorizat─â"┬á numai persoane autorizate ├«n acest sens. Persoana care practic─â prostitu┼úia nu poate primi mai pu┼úin de 70% din venitul realizat, propune Silviu Prigoan─â ├«n preoiectul de lege pe care l-a depus la Parlament.

Cite┼čte aici mai multe detalii despre proiect!

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg