Prigoană şi-a înlocuit nevasta cu «nora» la şefia televiziunii lui?

image
Honorius (25 de ani) şi Corina (24 de ani) s-au cunoscut la Chicago

Cum s-a supărat pe Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) a şi înlăturat-o în august din funcţia de conducere a postului Etno TV. Afaceristul Silviu Prigoană (49 de ani) l-a pus în locul soţiei pe Văru' Săndel, dar, la nici două luni după ce a bătut palma cu acesta, milionarul l-a revocat din funcţie. Zilele trecute a numit-o pe acelaşi post pe „nora" lui, Corina Bode.

Văru' Săndel nu a rezistat la conducerea Etno TV nici măcar două luni, deşi se bucura de simpatia şi de aprecierea milionarului.

Cel mai probabil, motivul care l-a determinat pe Silviu Prigoană să-l dea jos din funcţie a fost că acesta nu-şi dedica suficient timp postului, fiind preocupat mai mult de propriile proiecte: actor, prezentator şi interpret de muzică populară.

În condiţiile date, Silviu Prigoană a considerat că este necesar să facă o schimbare în ierarhia postului. De această dată, a preferat să-şi dea afacerea pe mâna „norei" sale, Corina Bode (24 de ani), iubita lui Honorius (25 de ani).

Astfel, în urmă cu doar câteva zile, Corina a fost învestită în funcţia de manager al Etno TV, deşi nu are nici o tangenţă cu muzica populară.

O tânără cochetă şi în pas cu tendinţele de orice fel, Corina este familiarizată cu genurile muzicale care se ascultă în cluburile de fiţe şi nu cu cele folclorice. Iubita lui Honorius trăieşte în America încă de pe vremea când era copil, iar de când l-a cunoscut pe Honorius face naveta între continente. Ea şi fiul afaceristului Silviu Prigoană s-au întâlnit la Chicago.

simeon stalpnicul png

Contactat de Click!, Prigoană precizează: "Văru Săndel este în continuare manager la Etno TV. Corina este auditor extern, fiind singura persoană cu studii în domeniul broadcast din televiziune. Nu primeşte salariu. E plătită din Statele Unite pentru că este cetăţean american".

Se întâlnesc mâine la tribunal pentru încredinţarea minorilor

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au separat la începutul lunii august. Vedeta a părăsit căminul conjugal după o ceartă aprigă cu soţul ei, luându-i cu ea şi pe cei doi copii, Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani).

Ea a închiriat o vilă în Pantelimon, pentru ca, de curând, să se mute, tot cu chirie, într-un imobil din centrul Capitalei.

Între timp, afaceristul a depus actele de divorţ, iar mâine, chiar în ziua în care fiul lor Maximus împlineşte 5 ani, Adriana şi Prigoană vor avea înfăţişare la tribunal pentru încredinţarea minorilor până la definitivarea procesului.

vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
cub visarion alexa png
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Charles si regina Elisabeta a II-a
reghecampf si anamaria prodan
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Camera Deputatilor vot FOTO Inquam Photos
O aplicatie pe telefonul mobil ajuta la evaluarea starii de sanatate a copilului FOTO Faceb Spitalul Virtual pentru copii jpg
image
image
image
image
asteroid jpeg
21 Josephine cu Constantin Tanase IMG 6696 jpg jpeg
iphone sursa FOTO Pixabay
mănăstire San Estevo Ourense sursa youtube jpg
Cappadocia
cub visarion alexa png