Prigoană şi Ramona, despărţiţi, dar împreună

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Prima lor călătorie împreună în străinătate pare că nu le-a priit lui Silviu Prigoană şi iubitei sale, Ramona. Spre finalul acestei minivacanţe, cei doi au luat o decizie surprinzătoare. După doar o lună şi jumătate de când s-au cunoscut, afaceristul şi doctoriţa au luat o pauză în relaţia lor.

Silviu Prigoană (49 de ani) şi Ramona Cadar au plecat, marţi dimineaţă, într-o scurtă vacanţă în Elveţia şi în Austria.

Au petrecut o zi la Montreux, unde milionarul a prezentat-o pe Ramona fiului său, Silvius, care îşi face studiile acolo, apoi au plecat la Viena. În primele zile, nimic nu anunţa că povestea lor de dragoste va avea de suferit.

Au plecat împreună de la aeroport

simeon stalpnicul png

S-au cazat la unele dintre cele mai scumpe hoteluri, au fost la restaurante exclusiviste, au făcut shopping, au vizitat obiective turistice şi au fost la spectacol la Opera din Viena. Joi seara, o banală discuţie a dus la o decizie neaşteptată.

Proaspătul cuplu va lua o pauză pe termen nedeterminat. Propunerea a venit din partea doctoriţei, a cărei viaţă a fost excesiv expusă public de când a devenit iubita milionarului. Se pare că Ramona Cadar ar fi fost afectată pe plan profesional de speculaţiile şi dezvăluirile despre viaţa ei personală făcute de presă în ultima perioadă.

Prigoană şi doctoriţa s-au fotografiat cu iubita lui Honorius

simeon stalpnicul png

Ramona, care este nu doar medic, ci şi asistent universitar la Facultatea de Medicină „Carol Davila", a considerat că se impune o pauză în relaţia lor. Aşadar, ea şi Silviu Prigoană au decis să-şi acorde un răzag pentru a-şi reevalua relaţia şi sentimentele. Timpul va decide dacă va fi sau nu o despărţire definitivă.

La sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, Silviu Prigoană a declarat, însă, că el şi doctoriţa sunt în continuare împreună, dar vor să fie mai discreţi până se liniştesc apele.

image
image
image
image
image
image
Masini faruri aprinse zi FOTO Shutterstock (2) jpg
legume jpg
Regina Elisabeta   GettyImages 106056536 jpg
maldive freepik jpg
timisoara jpg
calendar ortodox 2020 10 iunie sfantul mucenic timotei episcopul prusiei png