Prigoană şi Ramona, despărţiţi, dar împreună

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Prima lor călătorie împreună în străinătate pare că nu le-a priit lui Silviu Prigoană şi iubitei sale, Ramona. Spre finalul acestei minivacanţe, cei doi au luat o decizie surprinzătoare. După doar o lună şi jumătate de când s-au cunoscut, afaceristul şi doctoriţa au luat o pauză în relaţia lor.

Silviu Prigoană (49 de ani) şi Ramona Cadar au plecat, marţi dimineaţă, într-o scurtă vacanţă în Elveţia şi în Austria.

Au petrecut o zi la Montreux, unde milionarul a prezentat-o pe Ramona fiului său, Silvius, care îşi face studiile acolo, apoi au plecat la Viena. În primele zile, nimic nu anunţa că povestea lor de dragoste va avea de suferit.

Au plecat împreună de la aeroport

simeon stalpnicul png

S-au cazat la unele dintre cele mai scumpe hoteluri, au fost la restaurante exclusiviste, au făcut shopping, au vizitat obiective turistice şi au fost la spectacol la Opera din Viena. Joi seara, o banală discuţie a dus la o decizie neaşteptată.

Proaspătul cuplu va lua o pauză pe termen nedeterminat. Propunerea a venit din partea doctoriţei, a cărei viaţă a fost excesiv expusă public de când a devenit iubita milionarului. Se pare că Ramona Cadar ar fi fost afectată pe plan profesional de speculaţiile şi dezvăluirile despre viaţa ei personală făcute de presă în ultima perioadă.

Prigoană şi doctoriţa s-au fotografiat cu iubita lui Honorius

simeon stalpnicul png

Ramona, care este nu doar medic, ci şi asistent universitar la Facultatea de Medicină „Carol Davila", a considerat că se impune o pauză în relaţia lor. Aşadar, ea şi Silviu Prigoană au decis să-şi acorde un răzag pentru a-şi reevalua relaţia şi sentimentele. Timpul va decide dacă va fi sau nu o despărţire definitivă.

La sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, Silviu Prigoană a declarat, însă, că el şi doctoriţa sunt în continuare împreună, dar vor să fie mai discreţi până se liniştesc apele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
crima vaslui autor jpg
Sfantul Ilie jpeg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crima braila stomatolog jpg
canicula jpg
front restaurant 1 jpg
cantareata imn america jpg
Marcel Ciolacu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net