Prima poză cu Gabi Firea şi Pandele în luna de miere!

12 iulie 2011

Vedeta Antenei 1 anunţase înainte de nuntă că Turcia este destinaţia pentru luna de miere, «însurăţeii» fiind mari iubitori de soare şi apă. Nici bine nu au terminat  bilanţul darurilor, că au şi plecat spre Antalya, de unde primarul Pandele a postat prima poză pe Facebook.

Vesel şi «echipat» ca de plajă, primarul din Voluntari îşi ţine soţia zâmbitoare în braţe, exact ca într-un portret cu adolescenţi îndrăgostiţi.

"Prima zi din luna de miere, la plală, în Antalya. Mai e o zi până la aniversarea Albinutzei. Mulţumim celor care ne-au transmis gândurile lor bune, după nunta noastră. Le întoarcem înzecit", a scris Pandele.

Vor semna un contract nupţial!

Din Turcia, unde sunt plecaţi pentru două săptămâni în luna de miere, cei doi soţi au declarat,  în exclusivitate pentru „Adevărul", că la întoarcerea în România vor să încheie un contract nupţial.

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
BeFunky collage (18) jpg
vangelis afp jpg
anna lesko
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Arde crucișătorul de rachete Moskva, cea mai importantă navă rusă din Marea Neagră/ Ucrainenii susțin că au lovit nava cu două rachete, rușii spun că a existat doar un incendiu la bord jpeg
mc donalds jpeg
allergy g3d6759da5 1920 jpg
kate middleton 4 jpg
Mașină de Poliție din Germania jpeg
politia locala jpeg