Prima reacţie a Antoniei după ce a aflat că procesul de custodie va fi mutat în Italia: «Războiul...»


    Antonia (foto: instagram)
Antonia (foto: instagram)

Se pare că Antonia nu se dă bătută şi este dispusă să lupte cu toate armele pentru custodia fetiţei sale, Maya. Avocatul familiei lui Vincenzo Castellano, Cătălin Dancu, a spus că Antonia a transmis familiei fostului ei soţ că „războiul abia începe".

Antonia nu se lasă descurajată de faptul că instanţa a decis mutarea procesului pentru custodia fetiţei sale, Maya, în Italia. Avocatul familiei Castellano, Cătălin Dancu, a declarat, miercuri, că după aflarea sentinţei, Antonia a trasnmis că „războiul abia acum începe."

„Am fost anunţat că Antonia a spus familiei clientului meu că „războiul abia acum începe". Antonia continuă, din orgoliu, o procedură împotriva instanţei româneşti şi împotriva intereselor fetiţei ei.", a declarat avocatul Cătălin Dancu.

Avocatul Dancu a dezvăluit că noi surpize îi vor fi pregătite Antoniei şi că cea mai bună decizie pe care ar putea-o lua artista ar fi să ajungă la o înţelegere cu Vincenzo şi cu familia acestuia.

"Ea a deschis un proces de divorţ şi a cerut să se pronunţe un divorţ din culpă comună. Nici nu am intrat în problema de divorţ şi a pregătit o ordonanţă prezidenţială în care a cerut ca fetiţa să fie mutată cu domiciliul la ea, pe perioada divorţului. Fetiţa, în 4 ani, 90% a trăit în Italia. Mama ei a fost de acord ca ea să rămână în Italia. Cred că nici procesul de divorţ nu se va desfăşura în România. Vreau să-i transmit Antoniei că cel mai bine pentru ea ar fi să ajungă la o înţelegere cu Vincenzo, să lase la o parte celelalte sfaturi, având în vedere că situaţia ei de acum nu e deloc bună. Chestiunile care o vor aştepta în Italia nu sunt deloc favorabile ei. Fetiţa nu ştie deloc limba română. Cine o opreşte pe Antonia să ajungă la o înţelegere cu familia pentru ca micuţa să fie adusă treptat în ţară. Cea mai bună variantă este să te înţelegi cu familia lui Vincenzo. Orice război, declarativ sau de orice altă natură, nu este bun pentru nimeni", a mai spus avocatul Cătălin Dancu.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 2211785457 jpg
infidelitate un barbat doua femei threesome shutterstock 332233235 jpg
closeup female hands counting euro banknotes world money inflation economy concept jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg