Primar condamnat la închisoare cu suspendare

Până la validarea în funcţie a noului primar, atribuţiile de primar vor fi exercitate de drept de viceprimarul comunei Criciova.

'Petrovici Ioan Viorel a fost condamnat prin sentinţa penală nr. 44/01.02.2008 a Judecătoriei Lugoj, rămasă definitivă prin Decizia Penală nr. 1061 / 30.10.2009 a Curţii de Apel Timişoara', a anunţat prefectul.

În urmă cu doi ani, la Primăria Criciova a izbucnit un scandal, edilul fiind acuzat de viceprimar că ar fi furat un cântar metalic şi alte obiecte metalice, care ar fi urmat să fie comercializate la fier vechi. La acţiunea din 2007 şi-au adus contribuţia şi alţi angajaţi ai administraţiei locale, care au ajutat la sustragerea fierului vechi dintr-o magazie a primăriei.

Ancheta poliţiştilor menţiona faptul că bunurile au fost date în custodia a două persoane, fiind încheiat şi un proces verbal în care se specifica faptul că în magazia primăriei urma să se monteze centrala termică şi, din cauza şantierului, nu mai exista spaţiu fizic necesar păstrării obiectelor respective.

Imediat, edilul a depus plângere la poliţie împotriva viceprimarului denunţător, Anastasoaie Gheorghe, acuzându-l că a sustras o uşă de termopan de la şcoala din localitate.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg