Primarul Mazăre s-a făcut samurai pentru Costi Ioniţă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Costi Ioniţă face furori pe piaţa muzicală cu un nou videoclip - "Love 2 Party", filmat pe Litoralul românesc. Şi dacă a ajuns şi la Mamaia, Costi l-a "corupt" pe Radu Mazăre să filmeze alături de el. Edilul Constanţei s-a deghizat în samurai şi s-a perindat printre cele mai sexy femei.

Numai în videoclip nu-l mai vedeam pe Radu Mazăre! Costi Ioniţă a vrut să facă ceva cu totul deosebit pentru piesa "Love 2 Party".

Mesajul videoclipului este unul simplu: «From Romania to the world» şi are ca scop promovarea Litoralului românesc.

Pentru a pune accent pe atracţiile turistice ale staţiunii Mamaia, Costi şi regizorul Florin Botea au filmat la piscină, pe iaht şi pe plajă.

Pe lângă Celia şi Mohombi, care apar în videoclip, personajul primcipal este şi Radu Mazăre, primarul transformat în samurai.

"Am colaborat foarte bine cu Radu Mazăre. Este un om pozitiv şi a luat rolul în serios pentru filmarea acestui videoclip, ceea ce este de apreciat.

Pentru că este un videoclip care va fi promovat în toată lumea, am gândit că cel mai bine ar fi să transmitem internaţional că România merită să fie vizitată şi să punem în evidenţă atracţiile turistice ale Litoralului românesc.

Va fi un videoclip unic, mai ales că este pentru prima dată când Mohombi filmează în România. Ne-am dat silinţa să iasă totul bine", ne-a declarat Costi Ioniţă.

De altfel, Radu Mazăre şi-a etalat ţinuta din videoclip şi pe străzile Mamaiei, în weekendul trecut.

El a deschis personal parada carelor alegorice, costumat în samurai şi înconjurat de gheişe.

Caravana distracţiei, care a devenit un obicei de câteva săptămâni în Mamaia, abia şi-a făcut loc printre miile de turişti care au împânzit faleza din zona cazinoului.

Ce de feţe are primarul!

Iulie 2009. Mazăre a provocat un scandal enorm după ce a apărut la gala de modă Milano Mamaia Night într-o uniformă de ofiţer nazist. Mazăre a defilat umăr la umăr cu Radu, fiul său.

simeon stalpnicul png

August 2011. Edilul şi-a făcut o apariţie de senzaţie în prezentarea lui Cătălin Botezatu, defilând pe podiumul festivalului Fashion TV Summer îmbrăcat în costum mov de toreador.

simeon stalpnicul png

Noiembrie 2011. Primarul Constanţei a devenit primul bărbat care a apărut pe coperta revistei Playboy România, îmbrăcat în Napoleon, printre sâni şi papioane cu iepuraşi.

Foto: Playboy

simeon stalpnicul png

Ianuarie 2012. Ţinuta kaki, cu beretă pe cap, copiind stilul Che Guevara, pare preferata edilului. Aşa se îmbracă la şedinţe de partid, la mitinguri politice, dar şi în club.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net