Primul Moş Nicolae pentru băieţelul lui Dinu Maxer!

simeon stalpnicul png

Moş Nicolae a fost foarte darnic cu odraslele vedetelor, anul acesta, în ciuda crizei financiare. Printre răsfăţaţi s-a numărat şi Andreas Kristian, fiul în vârstă de nouă luni, al Deei şi al lui Dinu Maxer, care a găsit, pentru prima dată, cadouri în ghetuţe.

Deşi de abia a împlinit nouă luni, băieţelul Deei şi al lui Dinu Maxer s-a bucurat nespus când Moş Nicolae i-a umplut ghetuţele cu cadouri nenumărate.

Deea şi Dinu au colindat cât e ziua de lungă magazinele pentru a-i cumpăra fiului lor tot ce-i pofteşte inima.

Micuţul a primit un puloveraş de iarnă, maşinuţe, un ursuleţ galben de pluş, papucei în formă de căţeluş, un elicopter şi o sanie cu care va fi plimbat atunci când va cădea prima ninsoare. De cum le-a văzut, le-a înşirat pe toate pe podea şi a început să desfacă curios nevoie-mare cutiile şi să se joace cu ele.

„Este pentru prima dată când vine moşul la el. Nu ştiu dacă a înţeles el mare lucru, cert e că a fost foarte fericit când a văzut atâtea lucruri şi jucării în jurul lui. Cel mai mult îi plac elicopterele, de aceea i-am şi cumpărat unul. Se joacă cu el de dimineaţă până seara", a declarat Dinu Maxer pentru Click! Acum micuţul Andreas Kristian îl aşteaptă cu mare nerăbdare şi pe Moş Crăciun, care, fără îndoială, va fi la fel de darnic în ceea ce-l priveşte.

Şi ele s-au umplut de daruri

Andreea Spătaru i-a cumpărat fetiţei un căţeluş «vorbitor»

Andreea Spătaru împreună cu iubitul ei, Sorin Marica, au luat cu asalt magazinele cu jucării din Capitală pentru a-i cumpăra cadouri fetiţei lor, Maria Sofia (2 ani). Micuţa s-a ales cu nenumărate păpuşi şi jucării de pluş, dar şi cu foarte multe dulciuri.

„I-am luat câteva păpuşi, iepuraşi, ursuleţi de pluş şi un căţeluş vorbitor. E cu telecomandă, vorbeşte, se plimbă, are lesă, o să-l scoatem la plimbare împreună. Pe lângă jucării, am cumpărat şi dulciuri, în special ciocolată pentru că Maria e înnebunită după ea", a declarat Andreea pentru Click!

Ramona Gabor a primit dulciuri ca să se îngraşe

Sora Monicăi Gabor şi-a lustruit cizmuliţele de cu seară pentru a primi cât mai multe cadouri de la Moş Nicolae. Surpriză însă, Ramona Gabor şi-a găsit ghetele, pe care le-a primit în urmă cu două luni de la fosta doamnă Columbeanu, încărcate cu dulciuri. „Am fost cea mai cuminte! Mi-a adus multe dulciuri ca să mă îngraş", spune Ramona.

Mai citeşte:

Deea şi Dinu Maxer: «Prima noapte de dragoste a fost ziua!»

Dinu Maxer: «Vocea mea nu sună bine live»

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
visarion alexa
cub reghecamf bătaie png
cub botez reghecampf caciuc png
Georgia Meloni FOTO Profimedia
Piața Chiriac Craiova jpg
image
image
image
image
kate middleton insarcinata
Rumeysa Gelgi este cea mai înaltă femeie din lume jpg
Criminal Gheorghe Dinca politisti FOTO INQUAM Photos Bogdan Danescu (4) jpg
Nudiștii au facut baie în Marea Nordului jpg
visarion alexa
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (18) jpg