«Prinţul Harry a vrut să facă sex cu mine, dar era prea beat»

Ultima actualizare:

    Carrie Reichert susţine  că s-a sărutat şi s-a  pipăit 15-20 de minute  cu prinţul Harry
Carrie Reichert susţine că s-a sărutat şi s-a pipăit 15-20 de minute cu prinţul Harry

O nouă "bombă" a căzut asupra prinţului Harry (27 de ani). Carrie Reichert, o tănără de 32 de ani, a povestit că s-a giugiulit cu el în Las Vegas. Erau goi, dar nu au făcut sex, fiindcă erau prea beţi.

Revista "People" prezintă dezvăluirile incendiare ale lui Carrie Reichert, care zice că s-a sărutat cu moştenitorul Coroanei britanice în camera lui de hotel.

"Prinţul era în pielea goală când am intrat. Oameni din anturajul lui mă chemaseră de la bar, împreună cu alte fete, ca să ne distrăm împreună cu el. Înăuntru era muzică şi alcoolul curgea în valuri. Gol-puşcă, Harry s-a lipit de fereastră şi a strigat: «Uită-te la mine, Vegas, uite bijuteriile regale». M-a luat de mână şi ne-am dus în altă cameră. M-am dezbrăcat şi am rămas în chiloţi. Ne-am sărutat şi ne-am pipăit 15-20 de minute, dar eram prea beţi ca să facem sex. Oameni intrau şi ieşeau din cameră. Ne-am sărutat pentru ultima oară. El mi-a zis că a fost grozav şi că sunt frumoasă", a explicat Carrie, care a adăugat că s-au întors în încăperea unde erau toţi petrecăreţii şi au continuat să bea. Femeia a mai spus că prinţului Harry nu ar trebui să-i fie ruşine de pozele în care apare în pielea goală, fiindcă a fost doar "o simplă distracţie".

Scandalul a izbucnit acum 2 săptămâni

Scandalul petrecerii în pielea goală din apartamentul de 7.900 $ pe noapte, al prinţului Harry din hotelul Wynn de 5 stele din Las Vegas, a izbucnit la 21 august.

În fotografii, moştenitorul tronului britanic a apărut în pielea goală ţinându-şi în mână organele genitale, în timp ce se lipeşte de fete dezbrăcate.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net