«Prinţul Harry a vrut să facă sex cu mine, dar era prea beat»


    Carrie Reichert susţine  că s-a sărutat şi s-a  pipăit 15-20 de minute  cu prinţul Harry
Carrie Reichert susţine că s-a sărutat şi s-a pipăit 15-20 de minute cu prinţul Harry

O nouă "bombă" a căzut asupra prinţului Harry (27 de ani). Carrie Reichert, o tănără de 32 de ani, a povestit că s-a giugiulit cu el în Las Vegas. Erau goi, dar nu au făcut sex, fiindcă erau prea beţi.

Revista "People" prezintă dezvăluirile incendiare ale lui Carrie Reichert, care zice că s-a sărutat cu moştenitorul Coroanei britanice în camera lui de hotel.

"Prinţul era în pielea goală când am intrat. Oameni din anturajul lui mă chemaseră de la bar, împreună cu alte fete, ca să ne distrăm împreună cu el. Înăuntru era muzică şi alcoolul curgea în valuri. Gol-puşcă, Harry s-a lipit de fereastră şi a strigat: «Uită-te la mine, Vegas, uite bijuteriile regale». M-a luat de mână şi ne-am dus în altă cameră. M-am dezbrăcat şi am rămas în chiloţi. Ne-am sărutat şi ne-am pipăit 15-20 de minute, dar eram prea beţi ca să facem sex. Oameni intrau şi ieşeau din cameră. Ne-am sărutat pentru ultima oară. El mi-a zis că a fost grozav şi că sunt frumoasă", a explicat Carrie, care a adăugat că s-au întors în încăperea unde erau toţi petrecăreţii şi au continuat să bea. Femeia a mai spus că prinţului Harry nu ar trebui să-i fie ruşine de pozele în care apare în pielea goală, fiindcă a fost doar "o simplă distracţie".

Scandalul a izbucnit acum 2 săptămâni

Scandalul petrecerii în pielea goală din apartamentul de 7.900 $ pe noapte, al prinţului Harry din hotelul Wynn de 5 stele din Las Vegas, a izbucnit la 21 august.

În fotografii, moştenitorul tronului britanic a apărut în pielea goală ţinându-şi în mână organele genitale, în timp ce se lipeşte de fete dezbrăcate.

shutterstock 1833215881 jpg
anisia gafton jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
Niculae Badalau - foto Bogdan Vladu
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
image
image
image
image
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
arsenie boca jpg
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg