Prinţul Harry s-a drogat înainte să se dezbrace?

Ultima actualizare:

Necazurile prinţului Harry, al treilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, se înmulţesc. După ce fotografile cu el în pielea goală, împreună cu fete, la biliard pe dezbrăcate, au făcut înconjurul lumii, un participant la petrecerea de pomină vine cu acuzaţii şi mai grave.

"Toată lumea bea şi unii se drogau. Unii prizau cocaină", a spus martorul care a cerut să-şi păstreze anonimatul, pentru RadarOnline. "Unii dintre invitaţi au venit deja sub influenţa unor ciuperci halucinogene", a adăugat sursa citată, care a recunoscut că nu l-a văzut pe prinţ drogându-se, dar a ţinut să sublinieze că nu a stat cu el pe parcursul întregii petreceri. Potrivit RadarOnline, orgiile din hotelul Wynn din Las Vegas au fost filmate, iar înregistrarea ar fi fost deja vândută.

Scandalul a început în urmă cu 5 zile

Scandalul petrecerii în pielea goală din apartamentul de 7.900 $ pe noapte, al prinţului Harry din hotelul Wynn de 5 stele din Las Vegas a izbucnit la 21 august.

În fotografii, moştenitorul tronului britanic a apărut în pielea goală ţinându-şi în mână organele genitale, în timp ce o fată goală se lipeşte de el..

image
image
image
image
image
image
suspect bataie centrul vechi prins jpg
haine sifonate jpg
tanara batuta centrul vechi alerta jpg
ryanair avion jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 2 jpeg
alimente nesanatoase shutterstock 2195235627 jpg
oameni strada shutterstock jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net