Probleme psihice pentru Vali Negru

Ultima actualizare:

Deşi iniţial a fost vorba de câteva săptămâni, perioada de indisponibilitate a lui Vali Negru este necunoscută. Mijlocaşul nu a mai evoluat de aproape două luni, de la meciul Politehnicii cu CFR Cluj. Înaintea partidei cu Steaua, din etapa a zecea, Negru a făcut o criză cardiacă şi a fost dus de urgenţă la spital.

Chiar dacă nu mai are nicio problemă de natură fizică, Negru nu a revenit nici acum pe teren. „Medicii au fost cu Negru la mai multe clinici, i-am făcut analize medicale din cap până în picioare, dar credem că este vorba de altceva. Este posibil să fi fost şi o problemă psihică, pentru că el s-a speriat foarte tare când a avut acea criză cardiacă iar de atunci nu reuşeşte să se pregătească la capacitate maximă", a explicat Petre Grigoraş, antrenorul Politehnicii Iaşi.

În pofida acestor probleme, staff-ul lui Poli nu este pregătit să renunţe la jucător. „M-am bucurat foarte mult când Negru a fost adus la club, este un jucător pe care mi l-am dorit. Vom continua să îl susţinem şi sperăm ca în curând să revină pe teren", a concluzionat Grigoraş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net