Proconsul sărbătorește 13 ani de existență la Bruxelles - VIDEO


    Cei de la Proconsul s-au făcut remarcati cu melodia „Cerul"
Cei de la Proconsul s-au făcut remarcati cu melodia „Cerul"

Pentru prima dată în Belgia, formaţia româncească pop-rock Proconsul va urca pe scena Bozar în Bruxelles, pe 19 octombrie.

Cu această ocazie, Proconsul va lansa la nivel international şi ultimul sau album „Best of Proconsul”. Acest eveniment face parte din turneul aniversar al trupei a 13 ani de existenta pe piaţa muzicala, in care au scos nu mai putin de 9 albume şi au avut sute de concerte, aparitii tv si premii internationale.

Publicul va avea privilegiul de a asculta cele mai bune cantece ale trupei si de a se bucura de momente magice alturi de membrii formatiei: Bodo Bogdan Marin-voce, Dragos Dinca-chitarist si backing vocal, Robert Anghelescu- clape şi backing vocal, Lyuba Gordievski – clape, Valentin Petricenco – tobe şi Robert Ursache-bass.

In cadrul aceluiasi turneu, artistii vor mai concerta pe 13 octombrie la Londra si pe 18 octombrie la Luxemburg. Cei de la Proconsul s-au făcut remarcati cu melodia „Cerul", aceasta devenind amprenta muzicală a formaţiei, cu care au reuşit să cucerească şi trofeul Cerbul de aur, fiind prima trupă românească ce a luat acest premiu.

De-a lungul timpului, ei au reusit să câştige distincţii de genul Cel mai bun grup al anului, Cea mai bună piesă a anului, Cea mai bună voce masculină a anului, Cel mai bun basist, dar cel mai preţios trofeu dintre toate este dragostea arătată de fanii lor în toţi aceşti ani, după cum declară artiştii pe site-ul lor.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub miki k pital png
andreea antonescu jpg
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg