Profa-şpăgară:«8 milioane şi te scap de corigenţa la română»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Opt milioane de la o elevă, 500 de euro de la alte două, cine ştie cât de la alţi şi alţi copii. Este preţul cerut de o profesoară de română din Tulcea pentru a scăpa trei eleve de clasa a XII-a de corigenţă.

Un dascăl din Tulcea care a cerut şpagă unor eleve a ajuns miercuri seara pe mâna procurorilor şi ofiţerilor de la Direcţia Generală Anticorupţie. Elena Iacob, profesoară de limba şi literatura română la Liceul Brad Segal, a fost reţinută după ce a luat bani pentru a scăpa trei eleve de corigenţă.

simeon stalpnicul png

Elena Iacob a fost denunţată de o adolescentă, care împreună cu alte două colege aflate în situaţia de a rămâne corigente pe vară la română i-au cerut ajutorul profesoarei.

Un profesor din Cimişlia îşi loveşte eleva pentru că aceasta i-a luat scaunul VIDEO

Au zugrăvit «şpaga»  de pe Universitate!

Şcoala în care  profele fac  sex cu elevii!

În schimbul promovării, una dintre fete i-a dat femeii 800 de lei, iar celelalte eleve i-au oferit împreună suma de 500 de euro. Poliţiştii şi procurorii anticorupţie au reţinut-o pe Elena Iacob după ce au efectuat o percheziţie la locuinţa acesteia, unde au găsit cele două plicuri cu bani.

Mai mult, spun procurorii, în urma verificărilor s-a constatat că legătura dintre eleve şi profesoară a fost intermediată de o altă elevă a liceului. Aceasta este cercetată penal pentru complicitate la luare de mită.

Şi profesoara este cercetată pentru luare de mită în stare de libertate şi poate preda în continuare! Inspectorul general şcolar spune că Elena Iacob are dreptul să-şi continue activitatea la catedră până la o eventuală decizie definitivă a instanţei.

"Este o situaţie condamnabilă, toţi colegii sunt şocaţi".Doru Căpriţă, inspectorul general şcolar

image
image
image
image
image
image
printesa marie eleonore si parintii ei captura video (2) jpg
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net