Prostituate minore traficate de ţigani: sex de 100 de euro/zi - FOTO

Ultima actualizare:

UPDATE, ORA 12.00

Gruparea de proxeneţi era condusă de Dan Moldovan, un bărbat de 39 de ani, şi de fratele său, care erau ajutaţi de alte patru persoane să "păstorească" cele 20 de fete minore, pe care le-au racolat începând cu anul 2008. Tinerele, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, erau scoase la agăţat pe şoselele de la periferia Timişoarei.

Alte 11 tinere, cu vârste între 18 şi 28 de ani, se prostituau şi ele pentru clanul lui Moldovan, iar poliţiştii presupun că gruparea a câştigat câteva sute de mii de euro în ultiimii doi ani. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe săbii, topoare şi cuţite, informează Adevărul de Seară Timişoara.

UPDATE, ORA 11.35

Poliţiştii timişoreni spun că fetele minore erau vândute zi de zi clienţilor care mergeau să îşi cumpere câteva clipe de plăcere în bordelul din Piaţa Traian din Timişoara. Fetele aveau şi o normă zilnică de îndeplint, ele fiind nevoite să facă sex de 100 de euro pe zi, bani care rămâneau la proxeneţi. Cea mai mare parte din bani era cheltuită de romi la aparatele mecanice de pocker, la birturile din zonă.

UPDATE, ORA 10,40

Cele şase persoane, alături de victime, au fost duse la audieri la sediul DIICOT Timişoara. Unuia dintre suspecţi i s-a făcut rău în timpul percheziţiilor şi a fost transportat cu o ambulanţă la spital.

Poliţiştii au reţinut în Piaţa Traian cinci persoane care câştigau sume fabuloase de pe urma minorelor, pe care le obligau să se prostitueze. Cei cinci proxeneţi, toţi cu antecedente penale, au fost reţinuţi alături de victimele lor. În aceste momente poliţiştii timişoreni scotocesc imobilele din Piaţa Traian, unde reţeaua îşi avea sediul central.

Poliţiştii au rupt şi uşa unei vile din Şemlacu Mare, localitate care aparţine de Gătaia, unde proxeneţii îşi investeau veniturile şi unde poliţiştii au găsit alte două persoane.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA DESCINDEREA POLIŢIEI

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
Bucureștiul VEchi jpg
rosii tomate istock jpg
3 cu sau pe scut 300 jpg jpeg
Printesa Diana  jpg
baza jos elefanti 1 jpg
front masini 1 jpg
Prințul William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net