Protest în faţa Palatului Cotroceni urmat de arestări

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Bucureşti, persoanele adunate la Cotroceni le-au spus oamenilor legii că erau în trecere prin zona Palatului Cotroceni şi au negat că au venit în mod organizat.

Nicio manifestaţie publică nu a fost avizată pentru joi în Capitală, în condiţiile în care persoanele adunate la Cotroceni aveau pancarte şi un sicriu, reclamând fraudarea alegerilor prezidenţiale.

Jandarmii au filmat incidentul de la Cotroceni, urmând ca manifestanţii să fie identificaţi şi sancţionaţi, dacă este cazul.

Aproximativ 150 de persoane au protestat joi în faţa Palatului Cotroceni, reclamând fraudele de la turul II, înregistrându-se dispute între cei strânşi în faţa Preşedinţiei şi jandarmi.

În jurul orei 15.00, când a început protestul, în Piaţa Leu, protestau în jur de 150 de persoane. 50 de jandarmi au fost mobilizaţi pentru a asigura ordinea. Când o parte din manifestanţi a început să plece, s-au înregistrat dispute între ei şi jandarmi, deoarece mitingul a fost declarat ilegal de jandarmi, protestatarii neavând autorizaţie

Pe unul din bannerele protestatarilor scria UNSR (Uniunea Naţională a Studenţilor din România). Protestatarii au adus în faţa Palatului Cotroceni un sicriu şi o cruce şi au strigat: "Nu vrem un preşedinte al morţilor!", "Jos dictatura!". Potrivit unor surse participante, protestul a fost iniţiat de militanţi ai PSD Bucureşti.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg
profimedia 0754235297 jpg