PROXENEȚII din România au invadat Spania: o reţea de prostituţie condusă de români a fost destructurată

„Cu scopul de a le supune, ei le ameninţau, le băteau şi le violau în permanenţă, ţinându-le într-un regim de semisclavie, cu zile de muncă de 13-14 ore", specifică poliţia într-un comunicat preluat de Mediafax.Proxeneţii mergeau până la a le „ponta" pe prostituate, unele aduse în Spania, cu ajutorul unui dispozitiv de citit amprente.

Primul dintre cele două grupuri de proxeneţi, „era alcătuit din cetăţeni de naţionalitate română, instalaţi în regiunea Brăila", în România, precizează comunicatul. „Al doilea grup era însărcinat să gestioneze un bordel uriaşd in La Junquera, în nordul Spaniei, la frontiera cu Franţa."

„Victimele erau atrase în România pe când încă erau minore, cu false locuri de muncă în domeniul îngrijirii copiilor sau a unor persoane în vârstă din Spania", adaugă poliţia.

Operaţiunea nu s-a încheat, dar poliţia a găsit, până acum 101.290 de euro în numerar, o puşcă dotată cu amortizor, un pistol şi muniţie pentru ambele arme, dar şi cuţite.

Un mandat european de arestare a fost emis pe numele a doi membri ai reţelei „care se află în România", a anunţat poliţia.

În Franţa bordelurile sunt interzise, dar există bărbaţi care le vizitează frecvent pe cele din La Junquera (La Jonquère), situate la doar 30 de kilometri de oraşul francez Perpignan.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 2211785457 jpg
infidelitate un barbat doua femei threesome shutterstock 332233235 jpg
closeup female hands counting euro banknotes world money inflation economy concept jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg