Prunea, interzis la meciul din Franţa

Ultima actualizare:

Având interdicţia de a părăsi ţara din cauza scandalului de coruţie în care este acuzat de trafic de influenţă, managerul sportiv de la Dinamo a cerut voie judecătorilor de la Tribunalul Prahova să plece în Franţa, în perioada 6-10 octombrie, însă magistraţii au considerat ca fiind neîntemeiată solicitarea sa.

Florin Prunea intenţiona să stea o zi şi în Anglia, însă şi această încercare s-a dovedit fără sorţi de izbândă în faţa instanţei. Dintre toate cererile făcute de Prunea în instanţă, săptămâna trecută, judecătorii i-au permis fostului internaţional doar să-şi prelungească paşaportul.

Prunea: "Ganea e o prezenţă constantă la naţionala de tineret"

Prunea: "Borcea nu renunţă"

Prunea: "Meciul de la Split a stricat tot"

Surprinzător, magistraţii au fost mai îngăduitori cu Florin Prunea în iunie 2010, când i-au permis să participe la tragerea la sorţi pentru Europa League, competiţie unde era prezentă şi echipa Dinamo. Atunci, Florin Prunea a fost lăsat să plece în perioada 20-22 iunie la Geneva (Elveţia).

Fostul internaţional a participat şi în Croaţia, la 5 august 2010, la meciul dintre Hajduk Split-Dinamo Bucureşti, în manşa secundă a turului preliminar al Europa League.

În aceste situaţii, magistraţii au avut în vedere că prezenţa lui Prunea în Elveţia şi în Croaţia era necesară prin prisma funcţiei pe care fostul internaţional o ocupă la Dinamo.

«Nu pricep de ce nu am fost lăsat»

Florin Prunea a declarat, ieri, că meciul naţionalei îl va vedea la televizor. „Dacă aşa a decis instanţa, aşa voi face. Nu voi contesta această decizie", a spus Florin.

El a mai precizat totuşi că nu înţelege de ce judecătorii nu i-au dat voie să părăsească ţara: „Mi-au dat voie să mă duc în Croaţia, la Split, şi în Elveţia, la Geneva. Acum însă nu. FRF invitase toţi componenţii Generaţiei de Aur şi aş fi vrut să fiu şi eu acolo", a mai spus Prunea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net