Prunea, şef la Dinamo?

Ultima actualizare:

Marţi, preşedintele executiv al roş-albilor a organizat o conferinţă de presă pentru a dezbate subiectul „Cornel Dinu". Însă una din declaraţiile acţionarului a stârnit interesul.

„Am avut discuţii cu doi oameni care trebuiau să vină în locul meu ca preşedinte, le asigurasem şi suportul financiar, dar nea Cornel mi-a spus să nu plec pentru că altfel se desfiinţează clubul", a spus atunci Borcea.

La cine se referea? La Ionuţ Lupescu, pentru care interesul este mai vechi, şi Florin Prunea, fostul director de relaţii internaţionale al FRF, cu care Borcea a discutat chiar miercuri seară.

Fostul portar a refuzat deocamdată să ofere un răspuns. Şi Prunea, şi Lupescu sunt dinamovişti recunoscuţi şi ar fi fost pe placul suporterilor. Dar, dacă actualul director general de la Casa Fotbalului este pe placul tuturor, fostul portar al naţionalei nu este agreat de toată lumea.

Andone la pachet cu Dănciulescu

Odată cu revenirea lui Andone, suporterii "câinilor" vor mai avea parte de o surpriză: Dănciulescu, cel care a înscris miercuri primul său gol pentru Heracles, are mari şanse să îmbrace din nou tricoul alb-roşu.

Acţiunea are dublu rol: întărirea atacului şi primul pas spre împăcarea cu fanii. Cei doi au o relaţie bună, ei păstrând legătura şi după ce "Fălcosul" a plecat din "Groapă".

image
image
image
image
image
image
father 22194 1280 jpg
sala examen bac jpg
calendar ortodox 2021 31 mai sf mc ermie png
jln kșlț jpg
flame 580342 1280 jpg
pots 716579 1280 jpg