Psihologii despre divorţul pe Facebook al soţilor Bănică: «Andreea a fost cea mai afectată»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Deși nici o despărțire nu este plăcută, Andreea Marin și Ștefan Bănică au camuflat bine resentimentele care se nasc firesc odată cu decizia unui divorț.

Psihoterapeutul Ionuț Ghiugan a analizat mesajele pe care cei doi le-au postat pe Facebook. Dacă mesajul comun, prin care își anunțau divorțul, este foarte diplomat și bine ticluit, cel de-al doilea mesaj, care-i aparține exclusiv Andreei, trădează suferința vedetei.

"Primul mesaj, deși are un ușor caracter protocolar, conține și o serie de emoții și tensiuni prezente în mod firesc în astfel de situații. Fostul cuplu solicită intimitate și timp pentru a-și gestiona problemele și pentru a găsi soluții comune, mai ales că în cazul de față este vorba și de un copil care, în mod sigur, pentru a se dezvolta emoțional, are nevoie de ambii părinți. Abordarea celor doi este una matură. Ambii foști parteneri înțeleg că în astfel de momente este important să protejeze tot ceea ce i-a ținut aproape ca familie în această perioadă. Respectul pentru tot ceea ce a constituit cei șapte ani petrecuți ca și cuplu este mai important decât conflictul prezent și alegerile făcute de fiecare dintre ei", ne-a spus psihoterapeutul Ionuț Ghiugan (LaPsiholog.com).

Așadar, cei doi au afișat până la capătul relației lor aceeași diplomație care a caracterizat acest cuplu monden în toți cei șapte ani de căsnicie. Cu toate acestea, în cel de-al doilea mesaj, Andreea Marin pare că simte nevoia să-și împărtășească trăirile cu admiratorii săi, care o încurajează și o susțin în această perioadă. "Din punct de vedere emoțional, pentru Andreea a fost o perioadă extrem de încărcată de conflicte și emoții negative, iar din mesajul ei reiese nevoia de a se regăsi, de a se redefini, de a căuta un sens într-un proiect nou. Spre final, are și o abordare optimistă. Pe ea divorțul a influențat-o mult mai mult decât pe el. El a scris un mesaj simplu, din câteva fraze, lipsit de orice parte emoțională. Ea simte nevoia să se deschidă, vorbește de sentimente", a completat psihoterapeutul Ionuț Ghiugan.

Citeşte şi

Ştefan Bănică junior divorţează de Andreea Marin!

Prima reacţie pentru fani a Andreei Marin, după vestea divorţului de Bănică

Ştefan Bănică jr. a reacţionat şi el, prima dată după anunţul divorţului

image
image
image
image
image
image
vin rosu jpg
calendar shutter jpeg
cafea freepik jpg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net