Psihologii despre divor┼úul pe Facebook al so┼úilor B─ânic─â: ┬źAndreea a fost cea mai afectat─â┬╗

simeon stalpnicul png

De╚Öi nici o desp─âr╚Ťire nu este pl─âcut─â, Andreea Marin ╚Öi ╚śtefan B─ânic─â au camuflat bine resentimentele care se nasc firesc odat─â cu decizia unui divor╚Ť.

Psihoterapeutul Ionu╚Ť Ghiugan a analizat mesajele pe care cei doi le-au postat pe Facebook. Dac─â mesajul comun, prin care ├«╚Öi anun╚Ťau divor╚Ťul, este foarte diplomat ╚Öi bine ticluit, cel de-al doilea mesaj, care-i apar╚Ťine exclusiv Andreei, tr─âdeaz─â suferin╚Ťa vedetei.

"Primul mesaj, de╚Öi are un u╚Öor caracter protocolar, con╚Ťine ╚Öi o serie de emo╚Ťii ╚Öi tensiuni prezente ├«n mod firesc ├«n astfel de situa╚Ťii. Fostul cuplu solicit─â intimitate ╚Öi timp pentru a-╚Öi gestiona problemele ╚Öi pentru a g─âsi solu╚Ťii comune, mai ales c─â ├«n cazul de fa╚Ť─â este vorba ╚Öi de un copil care, ├«n mod sigur, pentru a se dezvolta emo╚Ťional, are nevoie de ambii p─ârin╚Ťi. Abordarea celor doi este una matur─â. Ambii fo╚Öti parteneri ├«n╚Ťeleg c─â ├«n astfel de momente este important s─â protejeze tot ceea ce i-a ╚Ťinut aproape ca familie ├«n aceast─â perioad─â. Respectul pentru tot ceea ce a constituit cei ╚Öapte ani petrecu╚Ťi ca ╚Öi cuplu este mai important dec├ót conflictul prezent ╚Öi alegerile f─âcute de fiecare dintre ei", ne-a spus psihoterapeutul Ionu╚Ť Ghiugan (LaPsiholog.com).

A╚Öadar, cei doi au afi╚Öat p├ón─â la cap─âtul rela╚Ťiei lor aceea╚Öi diploma╚Ťie care a caracterizat acest cuplu monden ├«n to╚Ťi cei ╚Öapte ani de c─âsnicie. Cu toate acestea, ├«n cel de-al doilea mesaj, Andreea Marin pare c─â simte nevoia s─â-╚Öi ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â tr─âirile cu admiratorii s─âi, care o ├«ncurajeaz─â ╚Öi o sus╚Ťin ├«n aceast─â perioad─â. "Din punct de vedere emo╚Ťional, pentru Andreea a fost o perioad─â extrem de ├«nc─ârcat─â de conflicte ╚Öi emo╚Ťii negative, iar din mesajul ei reiese nevoia de a se reg─âsi, de a se redefini, de a c─âuta un sens ├«ntr-un proiect nou. Spre final, are ╚Öi o abordare optimist─â. Pe ea divor╚Ťul a influen╚Ťat-o mult mai mult dec├ót pe el. El a scris un mesaj simplu, din c├óteva fraze, lipsit de orice parte emo╚Ťional─â. Ea simte nevoia s─â se deschid─â, vorbe╚Öte de sentimente", a completat psihoterapeutul Ionu╚Ť Ghiugan.

Cite┼čte ┼či

┼×tefan B─ânic─â junior divor┼úeaz─â de Andreea Marin!

Prima reacţie pentru fani a Andreei Marin, după vestea divorţului de Bănică

┼×tefan B─ânic─â jr. a reac┼úionat ┼či el, prima dat─â dup─â anun┼úul divor┼úului

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
santana 1 jpg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
1 alternative pentru apa calda la temperatura optima jpg jpeg
grecia vacanta pixabay jpg
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg